To ulike oster gjør denne pastaretten dobbelt så god!

Ovnsgratinert penne med spinat, ricotta og mozzarella

(For 4 personer)

Dette trenger du:

300 g penne
1 bunt vårløk
150 g babyspinat
1 dl grønnsaksbuljong
250 g ricotta
Salt
Nykvernet svart pepper
125 g revet mozzarella

Til servering:
Fullkornsciabatta

Slik gjør du:

Sett ovnen på 125 grader.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken, til al dente.

Skyll og skjær vårløken i biter og skyll spinaten.

Legg vårløken og spinaten i buljongen i en kjele. La putre et par minutter til alt er mykt.

Rør inn ricotta og smak til med salt og pepper.

Hell vannet av pastaen og rør den sammen med løk- og spinatblandingen.

Ha alt over i en smurt ildfast form.

Topp med revet mozzarella og stek formen i ovnen i 10-12 minutter, til osten har smelta og er fin og gyllen.

Server med brød.

Relatert

Mercury Retrograde 2022

Mercury retrograde 2022

"Must be something in the universe" – Det er så sant det!

«Har du barn?»

– Jeg blir klaustrofobisk av tanken på barn og giftemål.
vibeke ruud

ELLEs feriefavoritter 2022: Vibeke Ruud

Dette pakker ELLEs Creative Director og Art Director med seg i feriekofferten.

Les også

Gratinerte pastaskjell med butternut squash

Lyst på noe godt til middag? Prøv Gitte og Filips gratinerte pastaskjell.
pasta med blåmuggost

Brokkolipasta med blåmuggost

Den perfekte hverdagsmiddagen.
Oppskrift på Pasta Arrabiata

Pasta Arrabiata

Oppskriften på god, billig og enkel pasta Arrabiata.
pasta

Lene Orviks fløtepasta med sopp

Oppskrift på verdens beste pasta.