Påskekrim 2022

Påskekrim 2022

Seriene vi skal se i påsken!

Publisert Sist oppdatert

Påskekrim 2022

Det blir ikke ordentlig påske uten godteri i skåla (les egget) og en spennende krimserie. Lurer du på hva du skal se på? Vi har trålet nettet rundt, og dette er våre anbefalinger!

Påskekrim 2022 – Seriene vi skal se på!

Siste kapittel

Susan Ryeland er redaktør for den anerkjente forfatteren Alan Conway. Han er kjent for sine populære romaner om detektiven Atticus Pünd, men også for å være en mann det er vanskelig å samarbeide med. Fansen venter spent på Conways siste roman, men når Susan reiser til han for å hente de siste kapitlene, oppdager hun at forfatteren er død.

Susan starter så sin egen etterforskning. I arbeidet finner hun ut at romanen kan være basert på sanne historier, og at innholdet kan ha fått noen til å drepe Conway.

Du finner serien på NRK TV.

Nattdjevelen

I denne britiske krimserien er handlingen lagt til den engelske hovedstaden.

En notorisk serieovergriper har terrorisert London i 17 år. Kriminaldetektiv Colin Sutton skal granske hvordan politiet har håndtert saken. Klarer teamet endelig å fange «Nattdjevelen»?

Du finner serien på NRK TV.

Showtrial

Talitha Campbell, datter av en velstående eiendomsutvikler, er siktet for drapet på medstudenten Hannah Ellis. Rettssaken som følger plasserer offeret, den siktede og deres familier i en mediestorm. Inn i denne stormen kommer Cleo Roberts, en tidligere høytflygende advokat, som skal forsvare den hovedmistenkte.

Du finner serien på NRK TV.

Dalgliesh

Britisk krimdrama basert på PD James' bestselgende romaner om inspektør Adam Dalgliesh, med Bertie Carvel i hovedrollen.
Bli med til 1970-tallets England hvor etterforsker og poeten Adam Dalgliesh løser uvanlige mordsaker på den idylliske landsbygda, samtidig som han sørger over sin nylig avdøde kone.
Hvert mordmysterium i denne nyproduserte krimserien er uavhengig og spenner over to episoder hver.

Tokyo Vice

En ny krimperle fra HBO Max.

Dette krimdramaet følger den unge amerikanske journalisten Jake Adelstein, som er hyret inn som Meicho Shimbuns første amerikanske krimreporter i Tokyo. Når han dukker ned i Tokyos neonfargede underverden på 90-tallet, oppdager han fort at ingenting er som det ser ut til å være.

Jake får i oppgave å dekke to saker som først virker urelaterte, men risikerer snart karrieren – og livet – på å koble dem sammen.

Du finner serien på HBO Max.

Mare of Easttown

Kate Winslet alene, er god nok grunn til å se denne serien. Hun gjør en formidabel karakter som etterforsker Mare Sheehan.
Serien er ekte og ujålete og utforsker den mørke siden ved et lite samfunn som bærer preg av et drap som er begått på en ung jente. Serien ser nærmere på hvordan familie og gamle tragedier kan definere vår nåtid.

Wisting

Kriminaletterforsker William Wisting er tilbake. Denne gangen gjør han og teamet hans en skremmende oppdagelse: Wisting og teamet hans blir varslet om et grusomt åsted i Larvik. Det avkappede hodet til en ung asylsøker blir funnet på en stake midt på torget. FBI-agent Maggie Griffin vender tilbake for å bistå i saken.

Bruddstykker

En tilsynelatende rolig bursdagslunsj ender opp med å endre livet til Andy Oliver for alltid. Hvem er egentlig moren hennes? Desperat etter svar rundt morens fortid, legger Andy ut på en farlig reise gjennom Amerika, hvor mørke familiehemmeligheter stadig blir avslørt.
Hvis du er ute etter en skikkelig spennende og nervepirrende pute-serie, er Bruddstykker serien for deg. Denne serien overrasker stadig. Vi håper på en sesong 2!

Trenger du flere serietips? Dette var krimseriene vi så i fjor!

Powered by Labrador CMS