Pappardelle med falafel, aubergine og tomat

Foto: Gitte Rasmussen

Nam - Dette vil vi ha til middag i dag!

Publisert Sist oppdatert
Pappardelle ligner på fettucini, men er enda bredere. Navnet kommer fra det italienske ordet «pappare», som betyr å slurpe. Enten du velger å slurpe i deg denne pastaretten eller ikke, så blir den å finne på vårt middagsbord i dag! For hva er vel ikke bedre enn et bedre måltid pasta på en lillelørdag? Sleng med en sunn raw food-kake til dessert, så har du en skikkelig helaften å se frem til. Pappardelle med falafel, aubergine og tomat Til 4 personer Du trenger: 1 aubergine 300 g falafel 2 fedd hvitløk ,finhakket Olivenolje til steking 2 ss oregano 1 kryddermål tørket chili 1 boks hermetiske cherrytomater Salt Pepper 400 g pappardelle eller annen båndpasta Til servering: Hakket persille Revet parmesan Slik gjør du det: Skjær auberginene i små terninger. Stek falaflene i litt olje i en stekepanne, kutt den opp i biter hvis de er veldig store. Sett til side. Stek auberginen og hvitløken i rikelig med olje i 3–4 minutter. Tilsett de hermetiske tomatene og la det småkoke i 10 minutter. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Vend den ferdigkokte pastaen i sausen og smak til med salt og pepper. Strø over de stekte falaflene, hakket persille og revet parmesan. Server umiddelbart.
Powered by Labrador CMS