Livsstil

8. januar, 2020

Pappardelle med falafel, aubergine og tomat

Nam - Dette vil vi ha til middag i dag!

Pappardelle ligner på fettucini, men er enda bredere. Navnet kommer fra det italienske ordet «pappare», som betyr å slurpe.

Enten du velger å slurpe i deg denne pastaretten eller ikke, så blir den å finne på vårt middagsbord i dag!

For hva er vel ikke bedre enn et bedre måltid pasta på en lillelørdag?

Sleng med en sunn raw food-kake til dessert, så har du en skikkelig helaften å se frem til.

Pappardelle med falafel, aubergine og tomat

Til 4 personer

Du trenger:

1 aubergine

300 g falafel

2 fedd hvitløk ,finhakket

Olivenolje til steking

2 ss oregano

1 kryddermål tørket chili

1 boks hermetiske cherrytomater

Salt

Pepper

400 g pappardelle eller annen båndpasta

Til servering:

Hakket persille

Revet parmesan

Slik gjør du det:

Skjær auberginene i små terninger.

Stek falaflene i litt olje i en stekepanne, kutt den opp i biter hvis de er veldig store. Sett til side.

Stek auberginen og hvitløken i rikelig med olje i 3–4 minutter.

Tilsett de hermetiske tomatene og la det småkoke i 10 minutter.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken.

Vend den ferdigkokte pastaen i sausen og smak til med salt og pepper.

Strø over de stekte falaflene, hakket persille og revet parmesan.

Server umiddelbart.

Relatert