Vi ELLEsker oversized skjorter

Foto: @clairerose & produsentene

Dette plagget redder oss gang på gang.

Publisert Sist oppdatert

Oversized skjorte: Vi har skrevet mye om plaggene som redder kleskrisa. Den stripete genseren, skjortejakka, blazeren og fine jeans. En annen sikker vinner er en oversized skjorte. Stylingmulighetene er utallige og den er like aktuell året rundt.

Foto: @clairerose

Du kan kle den opp med skinnbukser og høye hæler, eller være helt casual med loafers og jeans. Og selvfølgelig er den alltid fin med en blazer over.

Se årets fineste høstjakker her!

Shopping: Oversized skjorter

Skjorte med striper fra H&M, 199,- (annonse) Brun skjorte fra Arket, 590,- (annonse) Brunt er en av sesongens hotteste farger – også for interiøret. Stripete skjorte fra HOPE, 1899,- (annonse) Det blir ikke mer klassisk enn den blå/hvite, stripete skjorta. Dette er snarveien til chic eleganse, og et av garderobens sikreste kort. Oversized skjorte fra H&M, 249,- (annonse) Skjorte med hundetannsmønster fra H&M, 299,- (annonse) Hundetannsmønster passer perfekt nå som høsten er her! Stripete skjorte fra Arket, 690,- (annonse) Vi får aldri nok av striper... Skjorte fra Isabel Marant Etoile, 2869,- på salg (annonse) Stripete skjorte fra H&M, 399,- (annonse) Lilla er superfint mot alle høstens farger, som brunt, kamel og beige. Skinnskjorte fra H&M, 2999,- (annonse) To favoritter i ett og samme plagg: Oversized skjorte og skjortejakka! Denne kan brukes lag-på-lag med deilig kasjmir og pologenser gjennom hele høsten og vinteren.
Powered by Labrador CMS