Beautytriksene it-jentene sverger til

Vi tok en prat med Silvany, Camilla og Kristina - Få it-jentenes beste skjønnhetstips her.

Publisert Sist oppdatert

Beste beautytips 2020:

I annonsesamarbeid med Oslo Skin Lab

Å ha en sunn og god hudrutine, er alfa og omega dersom du ønsker en fresh hud som gløder.

En god natts søvn og masse fuktighet til huden din, er også veldig viktig - men i tillegg trenger du å styrke og booste huden din innenfra!

Dette gjør du ved å tilføre kroppen din kollagen, den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden din glatt og spenstig.

– Og det er her The Solution fra Oslo Skin Lab kommer inn i bildet!

Vil du prøve kollagenpulveret The Solution™? Få 50% rabatt på første pakke, og deretter 30% på de neste bestillingene!

Beste beautytips 2020

Skjønnhetspraten med...

Silvany Bricen, Kristina Andersen og Camilla Abry bruker alle The Solution fra Oslo Skin Lab daglig, og her deler de sine beste beautytips for en sunnere og freshere hud!

Silvany Bricen (47)

Hvordan starter du dagen?

Jeg starter alltid dagen med at jeg må pusse tenner, både før og etter at jeg har spist. Og så sørger jeg for å få i meg et stort glass vann med sitron og kollagenpulver fra Oslo Skin Lab, for å erstatte det væsketapet jeg har hatt i løpet av natten.

Hvilket produkt klarer du deg ikke uten?

Igjen går dette på fukt og hydrering. Jeg er helt avhengig av serum. Et serum som enten inneholder C-vitamin eller ren hyaluronsyre for å få fuktighet på huden. Det klarer jeg meg ikke uten!

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

Stor klisjé, men det har med søvn å gjøre.

Jeg merker at hvis jeg legger meg tidlig og får nok søvn, så føler jeg meg bedre og ser bedre ut. Det påvirker dagen min. Jeg tror også skjønnhetssøvn er viktig for kroppen.

Får jeg ikke nok søvn, påvirker det hodet mitt og jeg kan bli bitchy og i dårlig humør. Så skjønnhetssøvn, det er kjempeviktig!

Hva har The Solution gjort for din hud?

Jeg scannet huden min før og etter at jeg startet med The Solution. På meg tok det 3-4 måneder før jeg merket og så en forskjell. Det er noe med det å ha et eget rituale, hvor jeg gjør noe ekstra for huden og kroppen min som betyr så mye.

Det jeg merker det best på, er at huden har blitt mye strammere. Jeg vet at det fungerer på meg og jeg elsker kollagenpulveret!

Kristina Andersen (30)

Hvordan starter du dagen?
Hoppe i en fresh joggedress, lage en god frokost og en varm kopp kollagenkaffe.

Hvilket produkt klarer du deg ikke uten?

The Solution, selvfølgelig! Er det én ting alle som er opptatt av hud burde ha i hus, så er det dette kollagenet.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?
Få nok søvn, vær flink til å komme deg ut i frisk luft, ha grønnsaker i smoothien din, plei huden fra både innsiden og utsiden.

Hva har The Solution gjort for din hud?

Jeg har fått SÅ mye mykere hud, i ansiktet og på kroppen generelt. Linjene rundt øynene har blitt merkbart mindre og huden ser generelt mye mer spenstig ut.

Camilla Abry (38)

Hvordan starter du dagen?

Jeg starter dagen med vitaminpåfyll med juice eller smoothie og The Solution. Deretter en god dusj, ansiktsrens og hupleieprodukter og mye kos (og litt stress) med to små, før jobb, barnehage og skole.

Hvilket produkt klarer du deg ikke uten?

Klarer nok ikke bare velge ett produkt!

Jeg må ha disse fire: En fresh rensegel, fuktighetsgivende anti age ansiktskrem, en effektiv og kjølende øyekrem og The Solution hver morgen. Da er jeg all set!

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

Mitt beste skjønnhetstips er å holde seg til faste, gode rutiner over tid.

Jeg tar The Solution hver eneste dag, bruker gode og effektive hudprodukter tilpasset min hudtype, og går til ansiktsbehandlinger i salong hver andre måned.

I tillegg er det viktig å få i seg nok vann, spise sunt og ikke minst få nok søvn. (Det siste er jeg dessverre altfor dårlig på selv..)

Hva har The Solution gjort for din hud?

Jeg har brukt The Solution i 1,5 år og merker at huden generelt holder seg mer stabilt fresh og sunn hele året. Den har blitt jevnere, og linjer og rynker har blitt mindre tydelige.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen

The Solution™ Anti-wrinkle collagen, er et 100 % rent kollagenpulver som bidrar til å øke hudens elastisitet samt glatte ut huden, gi mindre rynker og hjelpe til med cellulitter.

Det spesielle med nettopp dette kollagenet er at kollagenproteinet er hydrolysert, dvs. brutt ned, ved hjelp av enzymer til peptider som kroppen kan nyttiggjøre seg av. Peptidene (utviklet av Verisol®) har i studier vist å ha god effekt på hudens elastisitet, linjer og rynker.

Kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab, er en beauty-hack vi ELLE girls har sverget til lenge. Det er enkelt å ta, du blander det bare ut i kaffe, smoothie eller vann, og det smaker det ingenting.

VIL DU OGSÅ PRØVE THE SOLUTION™? Få 50 % rabatt på første bestilling og deretter 30 % på de neste! BESTILL HER.

Powered by Labrador CMS