DERFOR SVERGER IT-JENTENE TIL KOLLAGEN

Visste du egentlig dette om kollagen?

Publisert Sist oppdatert

Kollagen: Det er ikke tilfeldig at flere og flere velger å putte kollagenpulver i kaffen eller smoothien sin daglig.

De siste årene har vi nordmenn blitt mer og mer opptatt av viktigheten av å ta vare på huden vår i en tidlig alder.

Det å beskytte huden fra utsiden med en høy faktor, samt putte i oss riktige næringsstoffer fra innsiden, har blitt normalen for de fleste som ønsker å bevare en ungdommelig glød.

Det å booste huden med kollagen fra innsiden, har ifølge internasjonale studier vist seg å kunne bidra til en mindre rynkete hud med mer spenst og glød!

Men hva er egentlig kollagen og hvorfor bør du inkludere dette i din daglige skjønnhetsrutine?

BEAUTYPRODUKTET IT-JENTENE SVERGER TIL

Kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab, er en beauty-hack vi ELLE girls har sverget til lenge.

Også en rekke it-girls som Hedda Skoug, Camilla Aabry og Vanessa Rudjord sverger til kollagentilskuddet The Solution™

– JEG MERKET STOR FORSKJELL!

Moteprofil og podcaster Vanessa Rudjord er imponert over resultatene hun har fått etter at hun oppdaget The Solution. Etter åtte ukers bruk ble det målt 33 prosent reduksjon i rynkedybde.

Kollagenpulveret som benyttes i The Solution har vært gjennom flere studier som viser at daglig inntak kan redusere målt rynkedybde og bidra til at huden oppleves som fastere og mer spenstig.

Vil du prøve kollagenpulveret The Solution™? Få 50% rabatt på første pakke med 28 dagsdoser, og deretter 30% på de neste bestillingene!

HVA ER EGENTLIG KOLLAGEN?

– Jeg følte jeg merket en forskjell etter to måneder. Huden ble litt mer spenstig, og jeg synes kollagenpulver er et fint supplement til mine favorittkremer. Kall meg jålete, men jeg vil ha spenstig hud så lenge jeg kan, sier hun.

Kollagen er et protein som finnes naturlig i kroppen, og er et av hudens viktigste byggeklosser.

En ung hud kan inneholde opptil 80% kollagen, men jo eldre du blir, jo mindre kollagen har du naturlig i kroppen. Og det er kollagen som holder huden din "ung".

Det finnes to ulike typer kollagen - type 1 skal virke på hud, og type 2 på ledd og brusk.

HVORDAN FUNGERER KOLLAGEN?

Kollagen er det som holder huden glatt og spenstig. Men kollagenproduksjonen avtar med ca. 1-2 % i året fra slutten av 20-årsalderen.

Sol, stress, sukker og usunn livsstil er faktorer som i tillegg virker negativt på huden og kan fremskynde aldringsprosessen ytterligere.

HVORFOR BØR MAN TA KOLLAGENTILSKUDD?

Et kollagentilskudd kan bidra til å bygge opp kollagennivået i kroppen og redusere synligheten og fremkomsten av linjer, rynker og appelsinhud. Pulveret forebygger og reparerer linjer, rynker og cellulitter.

DERFOR ER THE SOLUTION™ LØSNINGEN

The Solution™ Anti-wrinkle Collagen fra Oslo Skin Lab er et 100% rent kollagenpulver uten smak, lukt og tilsetningsstoffer.

Pulveret kan blandes i valgfri mat og drikke. Det spesielle med nettopp dette kollagenet er at kollagenproteinet er hydrolysert, dvs. brutt ned, ved hjelp av enzymer til peptider som kroppen kan nyttiggjøre seg av. Peptidene (utviklet av Verisol®) har i studier vist å ha god effekt på hudens elastisitet, linjer og rynker.

Vil du prøve kollagenpulveret The Solution™?

Få 50% rabatt på første pakke med 28 dagsdoser, og deretter 30% på de neste bestillingene!

Powered by Labrador CMS