Oslo Runway satser digitalt

Foto: @oslorunway

Den norske moteuka går av stabelen 18-20 august, men blir litt annerledes enn tidligere...

Publisert Sist oppdatert

Oslo Runway satser digitalt: Fra 18-20 august vil Oslo Runway nok en gang gå av stabelen, og denne gangen satser de digitalt.

Oslo Runway satser digitalt

Hele 18 norske motemerker vil vise under Oslo Runway denne sesongen.

Det digitale formatet vil presentere lokale designere og merkevarer gjennom videoer, paneldiskusjoner, intervjuer og møter med designere.

– Jeg syntes det er veldig godt å se at så mange brands velger å markere seg under Oslo Runway. Det er med på å bekrefte at den norske moteindustrien ønsker at Norge skal ha sin egen visningsplattform og at de ser verdien i å delta i det nye formatet til Oslo Runway, sier initiativtaker i Oslo Runway Ditte Kristensen.

Denne sesongen vil ikke bare presse og bransjen inkluderes, men også forbrukerne som gjennom videopresentasjoner vil kunne se utvalgte norske designere og merkevarer vise sine nyeste høst/vinter 2020 kolleksjoner.

– Med et digitalt format har vi også̊ muligheten til å nå ut enda bredere globalt, sier Ditte Kristensen.

ESP, Holzweiler x Run & Relax, Avenue, samt spennende debutmerker som Oleana, Diawéne og Nicki Studios x Gina Tricot er noen av de som vil vise under Oslo Runway.

Det er det lokale Oslo-brandet Avenue som offisielt åpner Oslo Runway tirsdag 18. august klokka 10.00.

I år kan altså alle delta, hjemme i sin egen stue. Det offisielle programmet vil bli lansert 13. august!

Sjekk ut mer på Oslo Runway sine hjemmesider.

Oslo Runway Fashion Talks

I tillegg til digitale visninger vil det også bli holdt paneldebatter.

Programmet for paneldebattene er åpent for alle med billett og vil foregå den 20. august på DOGA i Oslo og via live streaming gjennom TicetCo.

Her møtes blant annet Head of Sustainable Projects and Global Communications hos den italienske luksus e-handels aktøren Louisviaroma, Fernanda Hernández, og kreativ direktør i Moiré, Charlotte Fische, til en samtale om hvorfor sosial bærekraft er viktig for fremtidens motemerker.

Billetter til Oslo Runway Fashion Talks kan kjøpes på TicketCo!

Powered by Labrador CMS