Oslo Runway Dag 3:

Vanessa Rudjord x byMagmalou, Bik Bok Runway Awards og Designers Remix med pop-up shop i Oslo. Her får du høydepunktene fra Dag 3 av Oslo Runway.

Publisert Sist oppdatert

Forrige uke krydde gatene av streetstyle fotografer og influencere. Catwalken var fylt med nye up-and coming designere og modeller. Se alle bildene fra siste dagen av Oslo Runway her!

Vanessa Rudjord x byMagmalou:

Dagen startet på restauranten Pigalle i Oslo, en liten skjult perle på Grønland som ga en følelse av at man plutselig var i Paris.

Designer Marte Kveli Valeberg hilser på gjestene før visningen.

Marthes nye Louis Vuitton veske er vi litt misunnelig på!

Moteredaktør i ELLE, Petra Middelthon koser seg med en kaffe før visningen.

Celine Aagaard, Espen Hilton, Martin Danielle og Laurent Kelmendi.

Vanessa Rudjord har i samarbeid med byMagmalou-designerne Andrea Johannesen og Marthe Kveli Valeberg, skapt en kolleksjon bestående av de perfekte klassikerne en hver kvinne bør ha i garderoben sin. Som den perfekte skinnbuksa, ulkåpa med perfekt passform, mohair-genseren og fuskepelsen.

Bik Bok Runway Awards:

Edda Gimnes:

Edda Gimnes var en av finalistene under Bik Bok Runway Awards som gikk av stabelen torsdag kveld, hvor vinneren blant annet stikker av med en pengepremie på 100.000 kroner som er øremerket å bruke på ny kolleksjon eller bestilling av varer. Vinneren får også mulighet for å vise under neste sesongs Oslo Runway.

Moire:

Moire viste en kolleksjon med en fargepalett bestående av blant annet lilla og grønne silkeplagg, sandfargede trenchcoater og elegante og minimalistiske kjoler. De er kjent for å ha sin egen tvist på plaggene i form av knytinger på skjorter blant annet.

Raske Rever:

Raske Rever viste blant annet frem lekre sporty badedrakter.

Og vinneren er:

Michael Olestad! (Her ser du en av hans vinnerantrekk på catwalken).

Juryens begrunnelse: ”Denne designerens visjon er tydelig. Vi elsker bruken av farger, materialer, og accessoirer. Kolleksjonen har en eksklusiv aura samtidig som den er moderne, med en underliggende eleganse som vil appellere til et bredt spekter av kvinner. Vi liker også hvordan designeren har plassert merkets identitet klart og tydelig i Oslo. Vi mener dette viser en viktig forståelse for hvordan det lokale er det nye globale i dagens moteverden. Men viktigst av alt: Designeren har klart det som alle designere streber etter, nemlig å skape noe som føles lett og uanstrengt.”

Michael Olestad er utdannet i London med et fagbrev i kunst og design fra London College of Fashion og en bachelorgrad i mote fra Middelsex University. Nybråten har bakgrunn som designer av dameklær for Acne Studios i Stockholm, og har også jobbet som designer for Ann-Sofie Back og Meadham Kirchoff.

”Nå er jeg fantastisk glad! Stolt, lettet og utrolig sliten. Steget videre nå er showrom i Paris og forberedelser til visning under OSLO RUNWAY i februar 2018.” - Michael Olestad Nybråten.

Designers Remix pop-up shop:

Det danske merket Designers Remix har åpnet pop-up shop i Oslo. Butikken som holder åpent frem til jul har adresse Øvre Slottsgate 18. Designeren bak merket Charlotte Eskildsen og hennes ambassadør for merket i Norge, Tone Damli, var blant annet tilstede på festen.

Powered by Labrador CMS