skjønnhet

Den beste ansiktsrensen for tørr hud 

En oljerens er det perfekte første steget i en renserutine. 

Publisert Sist oppdatert

Det er mange steg i hudepleierutinen som kan være utslagsgivende for din hudtype og hudtilstand, men felles for de aller fleste er at en god renserutine er alfa og omega for å oppnå gode resultater.

Dobbelrens er en rensemetode som går ut på å først bruke en oljerens for smelte bort kremer og sminke, og deretter en vannbasert rens for å rense mer i dybden. Lær mer om dobbelrens i ELLE Podkast. 

Det første steget i en dobbel renserutine er den oljebaserte rensen. Selv om denne typen produkt kan brukes alene, kan det være smart å rense med en vannbasert variant – spesielt om du sliter med fet og uren hud.  

Oljerens

Multivitaminrensen fra Tata Harper er en blanding av luksuriøse oljer som arganolje og sachi inchi og jojoba som rengjører porene uten å tørke ut huden.

Cleansing Oil fra Sensai er skånsom – men allikevel effektiv – vannløselig rensesolje som passer for alle hudtyper.

Rensebalmen fra Rowse lukter himmelsk (den lukter så godt at man nærmest ikke har lyst til å skylle av), og er det perfekte første steget i en 2-stegsrutine.

En perfekt skummende hverdagsrens som fjerner sminke og smuss, uten å etterlate huden tørr. Er helt perfekt for en sensitiv hud med tendenser til urenheter.

Når denne rensen påføres er den som en tykk olje, men i kontakt med vann forvandles den til en rensemelk. En helt fantastisk rens, som tilfører masse fuktighet.

Denne rensebalmen føles som en voks og løser opp sminke, smuss og forurensning. Den lukter himmelsk og kan brukes som en ansiktsmaske. 

Les også: Beste bodylotion for ekstra tørr hud.

Powered by Labrador CMS