Unn deg selv det lille ekstra i julen

Bruk årets siste uke til litt egenpleie.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Ole Henriksen.

Selv om julen handler mye feiring, mat, og det å være sammen, så markerer den også årets aller siste uke. Uansett hva slags forhold du har til julen, eller hvordan du feirer den, så er det fint å bruke denne uken til å reflektere over året som gikk, og gjøre deg klar for det nye året – som den beste versjonen av deg selv.

Julen kan fort blir ganske stressende, så sett av noen hellige timer i løpet av romjulen til litt egenpleie og me time. Behold pysjen på, eller ta på deg en stor og myk morgenkåpe, lukk døren til badet, sett på en podcast, og begynn det nye året med nye gode rutiner, deilige produkter og masse Oleglow! Ikke minst vil dette føles fantastisk som en opplading til selve nyttårsaften!

Oleglow morgenrutine

Start hele rutinen med en god rens. Truth Juice Daily Cleanser er en skånsom og effektiv rens med deilig gel-krem-konsistens og en herlig, frisk duft av appelsin. Kan brukes både morgen og kveld, og fjerner alt av smuss og makeup. Appelsinvann og PHA forfiner hudens overflate, så den etterlates ren og myk uten å føles stram, med en strålende, sunn glød.

Påfør deretter et serum. Her har du to alternativer, litt avhengig av behov. Banana Bright Vitamin C Serum er det perfekte serumet for å jevne ut, tilføre huden glød og behandle pigmenteringer. Virker som en supersmoothie for huden din – proppfull av pleiende og aktive ingredi­enser. Serumet inneholder pigmenter inspirert av bananpudder som virker lysreflekterende og gir øyeblik­kelig strålende glød, samt C-vitamin som lysner pigmenteringer, reduserer fine linjer, forebygger alle tegn til aldring og gir jevnere tekstur.

For moden hud anbefales Glow Cycle Retin-ALT Power Serum. Et rikt anti-age serum med bakuchiol, et naturlig alternativ til retinol, som øker cellefornyelsen, reduserer fine linjer og rynker, samt minimerer hyperpigmenteringer. Stamceller fra edelweiss sørger for en oppstrammende effekt, og med AHA-syrer og ekstrakt av hibiskusblomst forbedrer den hudtonen øyeblikkelig.

Tid for krem

Deretter er det tid for krem! C-Rush Brightening Gel Crème er en oljefri gelékrem som gir fuktighet hele dagen med hyaluronsyre som binder til seg vann og holder på fuktigheten i huden. I tillegg til ingredienser som C-vitamin, appelsin, gojibær og nyperose forebygger C-Rush Brightening Gel Crème alle tegn til aldring og gir en strålende og sunn hud.

Dersom du har en tørrere hudtype er det C-Rush Brightening Double Crème som gjelder. En luksuriøs og rik dagkrem som gir ekstra tørr hud masse fukt, samt lysner og bekjemper synlige tegn på aldring. C-vitamin sørger for lysnende effekt og strammer opp huden, mens sheasmør gir masse fukt og næring. Deilig konsistens som absorberes lett og etterlater huden silkemyk.

Avslutt med en øyekrem. Banana Bright Eye Crème visker vekk mørke ringer, gir huden fukt og antioksidantbeskyttelse med C-vitamin. Danner den perfekte basen for concealer og fargekorrigerer umiddelbart med bananpudder-inspirerte pigmenter, mens C-vitamin lysner over tid ved regelmessig bruk. Fine linjer reduseres, i tillegg til at den fungerer som en primer for påfølgende makeup.

Dersom du ønsker anti-age effekt anbefales Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Crème. Det sarte paritet rundt øynene er spesielt viktig å ta vare på, for her er huden fem ganger så tynn som i resten av ansiktet! Innovativ, tofaset øyekrem med bakuchiol, et naturlig alternativ til retinol, som virker øyeblikkelig oppstrammende og utglattende, og forebygger aldringstegn over tid. Peptider og proteiner fra soya og ris reduserer hevelser og mørke ringer mens stamceller hentet fra orkideer forbedrer elastisiteten. Med sin unike formula og sensoriske opplevelse bevares og beskyttes partiet rundt øynene.

Oleglow kveldsrutine

En god kveldsrutine gir en fin avslutning på dagen, ikke minst for huden din.

Igjen, start rutinen med en god rens. Du kan gjerne bruke Truth Juice Daily Cleanser her også.

2 - 3 ganger i uken kan du også bruke en skrubb for en skikkelig god eksfoliering. Lemonade Smoothing Scrub gir huden både en kjemisk og fysisk eksfoliering som jevner ut hudtonen og hudteksturen din øyeblikkelig. Inneholder AHA-syrer, sitronskall-pulver og superfine sukkerkorn som løfter og fjerner døde hudceller, samt kamille og tulsi (hellig basilikum) som sørger for å berolige huden, så resultatet blir en polert, silkemyk hud.

De dagene der du ikke bruker skrubb kan du bruke Glow 2OH Dark Spot Toner. Dette er en svært effektiv toner, super-ladet med høy konsentrasjon av glykolsyre og melkesyre, som retter seg mot å minimere pigmentflekker, fine linjer og rynker. Samtidig sørger den for at alle eventuelle rester av smuss, olje og urenheter blir fjernet. Den skånsom nok for daglig bruk, men skal brukes på natten pga. den høye konsentrasjonen av glykolsyre og melkesyre. Gir huden en jevn, fantastisk glød.

Følg deretter opp med Dewtopia 20% Acid Night Treatment. Dette er årets må-ha produkt for deg som vil ha duggfrisk, glødende og jevn hud over natten, helt uten noe styr! Dewtopia forvandler huden din mens du sover, med 20% potente syrer som forfiner hudoverflaten og reduserer fine linjer, rynker, mørke flekker og porer.

Konsistensen er drømmeaktig lett og kremete, og dufter nydelig av sitronsukker for å gi deg en søt avslutning på dagen. Bjørkesaft, bomullsvann og aloe vera beroliger, mykgjør og pleier huden, så du våkner opp til en klar, glødende og fornyet hud som er i perfekt balanse. Dersom du ikke har så mye erfaring med syrer kan du begynne med å bruke Dewtopia 1-2 ganger i uken, og heller øke antall dager etterhvert som huden venner seg til det.

For sensitiv hud

Dersom du har har sensitiv hud kan det holde å bruke enten Lemonade Smoothing Scrub, Glow 2OH Dark Spot Toner eller Dewtopia. Alle disse produktene er rike på syrer.

Avslutningsvis gjentar du de to siste stegene med samme produkter som i morgenrutinen. Enten C-Rush Brightening Gel Crème eller C-Rush Brightening Double Crème (for tørrere hudtyper) som en fuktighetskrem for hele ansiktet, før du avslutter med enten Banana Bright Eye Crème eller Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Crème (for ekstra anti-age effekt) på øyeområdet.

Gi huden en boost

Når du vil gi huden en skikkelig boost kan du gi deg selv en 15 minutters ansiktsbehandling med PHAT Glow Facial. Dette er en ansiktsbehandling til hjemmebruk i ett enkelt steg! Denne PHA-syre-masken eksfolierer effektivt, samtidig som den virker beroligende. Nordisk bjørkesaft gir fuktighet og pleie til huden. Rosa bentonitt-leire renser i dybden. Chiafrøolje, rik på essensielle fettsyrer, mykgjør og plumper med fukt. Perfekt å bruke for et boost når du vil at huden skal se ekstra bra ut, og ellers 2 x i uken.

Deretter følger din vanlige hudpleierutine med Banana Bright Vitamin C Serum, C-Rush Brightening Gel Crème (eller Double Crème for mer fukt), deretter Banana Bright Eye Crème som inneholder bananpudder-inspirerte pigmenter som lysner mørke ringer og er den perfekte primeren for concealer.

Avslutt med Banana Bright Face Primer, som inneholder de samme pigmentene og derfor synlig jevner ut hudtonen og gir en varm glød til ansiktet. Sånn, nå er du klar til makeup!

Powered by Labrador CMS