Prins Harry har tatt med sin skuespillerkjæreste til det samme stedet som Prins William fridde til Kate…

Paret ble spottet på flyplassen i Sør Afrika den 4. August, samme dato som Meghan Markle fylte 36 år.  Her har de to turtelduene, ifølge kildene blant annet kost seg med en romantisk båttur og gåtur i bushen hvor de også campet i det fri under stjernehimmelen. Litt av en romantiker han Harry!

https://www.instagram.com/p/BXdjZQtDPim/?taken-by=royalfamilynews

Meghan Markle kan ifølge flere medier snart kalle seg prinsessen av England, en kilde har nylig avslørt at Prins Harry allerede har fått dronningens tillatelse:

”Slik det ser ut nå, vil forlovelsen finne sted i år. Harry har fått tillatelse fra dronningen til å fri til Meghan, han har allerde hatt samtalen med hennes majestet,”forteller kilden i følge ELLE.com.

Og Prins Harry har faktisk nødt til å få tillatelse fra Dronningen før han kan gå ned på kne siden han på nåværende tidspunkt er den femte i rekken til å overta tronen.

Det første offentlige arrangementet paret deltok på sammen, var polotuneringen ’Audi Polo Challenge’ i Cowarth Park Polo Club tidligere i år. Senere har den vakre skuespilleren vært Harrys+1 når hans beste venn giftet seg i Jamaica. Meghan var også invitert til hertuginnen Pippa Middletons bryllup som ble holdt den 2

Ville ikke stjele oppmerksomheten:

Under Pippa Middelthons bryllup valgte Meghan å være hjemme på Kensington Palace for ikke å stjele for mye oppmerksomhet fra bruden. Ryktene skal derimot ha det til at prins Harry kjørte de 10 milene tilbake etter vielsen for å hente sin kjære og ta henne med på festseremonien etterpå.

Flere har sett Meghan Markle og Prins Harry fly frem og tilbake mellom prinsens kongelige hjem og Toronto, hvor TV-stjernen filmer den populære serien, Suits. I lengre tid har det derfor versert rykter om at den vakre amerikaneren, bedre kjent som Rachel i Suits, snart flytter inn i Harrys leilighet på Kensington Palace.

En snarlig forlovelse vil derfor ikke være helt utenkelig.

Kilde: ELLE.DK

Relatert

Prinsessen

Prinsessen – En tårevåt skildring!

Ny dokumentarfilm om prinsesse Diana som virkelig er verdt å se!
kjendispar

10 kjendispar vi crusher på nå

Disse kjendisparene gir oss sommerfugler i magen nå.
Peter Dundas familie

– Alltid drømt om å være pappa!

Peter Dundas og Evangelo Bousis om foreldrerollen og det å stifte familie.