The Hills: New Beginnings er tilbake, og med mer drama enn noen gang! «Gamlegjengen» Brody Jenner, Audrina Patridge, Heidi og Spencer Pratt, Frankie Delgado, Justin “Bobby” Brescia, Jason Wahler og Whitney Port blir alle å se i den nye sesongen av realityserien.

I tillegg får vi se den nye «bad boy»-yndlingen, Brandon Thomas Lee og Brodys ex-kone, Kaitlynn Carter. Det kan også se ut som vi får et gjensyn med Queen of drama, Kristen Cavallari – det er duket for skikkelig Hollywood-intriger.

Mye har skjedd siden forrige sesong av hit-serien, men den største «nyheten» er vel at Brody Jenner og Kaitlynn Carter har gått fra hverandre – vi husker vel alle bildene av Kaitlynn sammen med Miley Cyrus den sommeren!?

I et intervju, gjort av Entertainment Tonight, kan Brody fortelle at «ja, han er singel», og det hintes også til en liten romanse med Audrina, noe hun heller ikke benekter. Da gjenstår det å se om dette bare er et spill for galleriet… Vi må innrømme at vi fortsatt heier litt på Audrina og Justin «Bobby»!

Hvis du er en ihugga The Hills-fan, så anbefaler vi deg også å se Whitney Ports «reaction videos», der hun og mannen ser på gamle episoder av serien og kommenterer – SÅ gøy!

Vi gleder oss til å se hva som skjer med gjengen fra Los Angeles – ingenting er bedre enn litt lettbeint(!) underholdning fra «drømmenes by».

Ønsker du å se noe med litt mer…tyngde? Da anbefaler vi deg å se på den kritikerroste serien, Pørni!

The Hills: New Beginnings har premiere 26. mai på Paramount+

Trailer – The Hills: New Beginnings

Relatert

Stjel stilen til Hailey Bieber

Vi har funnet drømmebuksa som Hailey Bieber luftet i Beverly Hills forrige uke, og den koster «kun» 1600 kr.

Shopping: Jumpsuit til 17. mai

Her er våre favoritter til den store dagen!

Slik styler du vårjakken

En pop av farge under en klassisk trench eller en oversized svart blazer med magetopp? 3 måter å style vårens favorittplagg.

Les også

Serietips til helgen: den nye sesongen av Younger

Hvem ender Liza opp med? Josh eller Charles? Eller noen helt andre?

Intervju med premiereklare Henriette Steenstrup

Henriette Steenstrup er både serieskaper og hovedrolleinnehaver i sin splitter nye serie "Pørni". Her får du både drama, kjærlighet, intriger, sorg og en god porsjon herlig humor.