Annonse

Ny favoritt-rutine: Slik pleier vi huden om natten

Med fire enkle steg våkner vi med myk hud og en følelse av et mer løftet og definert ansikt.

Publisert Sist oppdatert

Shiseido er et av verdens eldste kosmetikkmerker, og hos det japanske bandet står teknologi alltid i sentrum. Det å alltid være nysgjerrig, tenke fremover og ønske å overraske er noe som skiller dem ut. Dette fører til innovative produkter, og det har positive følger for deg og huden din. Konseptet om å jobbe med huden innenfra og ut, og jobbe holistisk, er i Shiseidos DNA. Dette fører til raske, gode og langvarige resultater.

Vår nye hudpleierutine for natten inneholder fire steg, og gjør at huden føles både myk og «plumpet». Vital Perfection fra Shiseido er en proaktiv hudpleieserie som skal løfte og stramme opp huden samtidig som den gir rikelig med fuktighet. Med TruStructiv™ Technology og ReNeura Technology++™ skal produktene vekke våre sensoriske reseptorer i huden, få den til å reagere mer effektivt og øke reparasjonsprosessen sin.

Vi starter med rens, påfører deretter serum og nattkrem, og til slutt et aktivt konsentrat.

Under får du rutinen presentert steg for steg. Følg også med videre på ELLE.no for våre personlige opplevelser av serien, og hvilke resultater den har gitt.

STEG 1

Shiseido Defend Preparation Clarifying Cleansing Foam er en skånsom rens som passer for alle hudtyper. Rensen er silkemyk, lukter himmelsk og skummer lett.

Vi klemmer ut skumrens på størrelse med en perle i hendene, skummer den opp med vann, og masserer rensen forsiktig inn i huden – i hele ansiktet – før vi skyller den av med varmt vann.

STEG 2

Ultimune Power Infusing Concentrate 3.0 er det nye Ultimune-serumet fra Shiseido. Serumet inneholder anti-age-teknologi og botaniske ingredienser som skal aktivere hudens indre forsvar og både fukte og beskytte huden mot stress, aldring og forurensning.

Ultimune-serumet har en dobbel anti-aldringsteknologi kalt ImuGenerationRED, som skal øke funksjonen til cellene for å skape et sterkere hudforsvar og gi økt blodsirkulasjon. Rosella-ekstrakt skal forbedre funksjonen til immuncellene, mens hjerteblad-ekstrakt skal hjelpe huden å bli mer motstandsdyktig. Reishi-sopp og irisekstrakt skal optimalisere antall celler som har en effekt mot stress. Ingrediensene lotus og ginkgo biloba skal skape et ideelt miljø for huden og beskytte den mot forurensning. 

Etter å ha vasket ansiktet med Shiseido Defend Preparation Clarifying Cleansing Foam, smører vi huden i ansiktet og på halsen med den lette og delikate Ultimune Power Infusing Concentrate 3.0. Serumet passer for alle aldre og alle hudtyper.

STEG 3

Shiseido Vital Perfection Firming Overnight Treatment er en anti-age-krem som skal gi huden en oppstrammende effekt. 

Nattkremen er silkemyk, og har en deilig lukt og luksuriøs følelse. Kremen skal hindre tap av elastisitet, linjer og pigmenteringer, og tilfører rikelig med fuktighet. 

Den nye formulaen er inspirert av den nyeste forskningen innenfor hudvitenskap: Med KURENAI-TruLift- komplekset og og ReNeura Technology ++TM skal nattkremen gi en mer styrket hud, økt elastisitet og fukt, og øke hudens responsevne. VP8 complex med 4MSK er en effektiv ingrediens som skal forbedre hudtonens klarhet og hjelpe til å jevne ut pigmentering.

Over Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 3.0 smører vi Shiseido Vital Perfection Firming Overnight Treatment i ansiktet og på halsen. Nattkremen passer for alle hudtyper og er dermatologisk testet.

STEG 4

Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Night Concentrate er det aller nyeste tilskuddet i serien, og brukes som aller siste steg i hudpleierutinen vår om kvelden. 

Konsentratet er ideelt å bruke over Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment, og gir en følelse av et mer løftet og definert ansikt. Dette nattserumet skal effektivt bekjempe hudens slapphet ved å trosse effekten av gravitasjonen mens du sover, og inneholder LiftDynamic 4D-teknologi. 

Denne innovative teknologien inneholder et aktivt kompleks bestående av to kraftfulle ingredienser: Lakrisekstrakt, som styrker hudens naturlige anti-gravitasjonssystem som kalles det dynamiske beltet, og NightG3N3, en trio av ingredienser som inkluderer ectoine, bjørnekjeks-ekstrakt og ryllik-ekstrakt som hjelper huden med å reparere seg selv.

Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Night Concentrate smører vi over nattkremen. Konsentratet kan brukes av alle kvinner fra 40-årsalderen som ønsker bekjempe hudens aldring og tap av kontur og definisjon. Passer for alle hudtyper. 

Les mer om Vital Perfection-serien til Shiseido her. 

Følg meg på ELLE.no for våre personlige opplevelser av serien, og hvilke resultater det har gitt. 

Powered by Labrador CMS