Dette kommer på Netflix i november

– Mye bra du kan binge fremover...

Publisert Sist oppdatert

Netflix november 2019: Lurer du på hva du har i vente på Netflix fremover?

Her har du en liten rapport på hva som kommer på strømmetjenesten den neste måneden.

Det er masse å glede seg til!

Dette kommer på Netflix i November!

The Irish Man

https://youtu.be/JHmHGOEgiK4

Netflix om filmen: "Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci spiller hovedrollene i Martin Scorseses The Irishman, en episk saga om den organiserte kriminaliteten i USA etter 2. verdenskrig, sett gjennom øynene til krigsveteran Frank Sheeran, en svindler og leiemorder, som jobbet sammen med noen av de mest beryktede personene fra det 20. århundre. Filmen dekker flere tiår og skildrer en av de største gåtene i amerikansk historie – forsvinningen til den legendariske fagforeningslederen Jimmy Hoffa. Den tar oss med på en monumental reise gjennom den organiserte kriminalitetens skjulte korridorer og viser hvordan dens indre liv, rivaliseringen og forbindelsene til politikken."

Lanseres 27. november på Netflix

The End of the F***ing World

To år etter James og Alyssas hårreisende biltur, blir en kvinne som er besatt av den mannen de drepte, løslatt fra fengsel.

Hun er klar for å ta hevn!

Lanseres på Netflix 5. november

The Crown sesong 3

The Crown sesong 3 er endelig snart her! Og vi gleder oss som små barn på julaften til et gjensyn med den britiske kongefamilien på 70-tallet.

Har premiere på Netflix 17. november.

The King

https://www.youtube.com/watch?v=dKXnHNF9Y_4

Kommer på Netflix 1. november

Jordskjelvfuglen

https://youtu.be/6YL5AUQ48l0

I denne psykologiske thrilleren lagt til Tokyo i 1989, møter vi Lucy Fly spilt av Alicia Vikander, en gåtefull utlending med en vond fortid, som innleder et intenst forhold til Teiji, spilt av Naoki Kobayashi, en kjekk, lokal fotograf. Lucys kontrollerte fasade begynner å slå sprekker når en naiv nykommer, Lily Bridges, spilt av Riley Keough, blir viklet inn i livene deres og forsvinner – antatt død.

Kommer på Netflix 15. november.

American Son

https://youtu.be/zXZFidiiuvY

Klokken er tre om natten i Sør-Florida, det regner, og mor Kendra-Ellis Connor (Kerry Washington) rusler nervøst rundt i et venteværelse på politistasjonen mens hun prøver å finne ut av hva som har skjedd med den savnede sønnen sin. Hun står overfor frustrerende ubesvarte spørsmål når hun må håndtere et system fullt av ubevisste fordommer, flokete perspektiver og et anspent forhold til eksmannen for å avsløre hvor sønnen befinner seg.

American Son er basert på et kritikerrost Broadway-stykke, en følelsesladet gjengivelse av moderne rasedynamikk og spenninger i samfunnet.

Har premiere 1. november.

Merry Happy Whatever

Snart er det tid for julefilmer igjen og den 27. november har denne søte filmen premiere på Netflix.

En viljesterk pappa får mye å stri med når datteren kommer hjem til jul med sin nye kjæreste. Med Dennis Quaid i en av hovedrollene.

Holiday in the wild

https://youtu.be/UH-4-oIZz9U

Denne julefilmen med Kristen Davis, kjent fra Sex og Singelliv, gleder vi oss til å se!

Kate Conrad vil ta med mannen sin på bryllupsreise nummer to, men mannen avslutter forholdet rett før de skal reise. Forsmådde Kate drar til Afrika på safari alene, hvor hun møter piloten, Derek Holliston (Rob Lowe). De redder en liten elefantbaby fra å dø og Kate velger å feire julen på et elefantreservat.

Trailen er skikkelig søt. Vi håper filmen står til forventningene også.

Lanseres på Netflix 1. november.

Wonder

https://youtu.be/ngiK1gQKgK8

Denne fantastisk fine filmen fra 2017 med Julia Robert og Owen Wilson i hovedrollene, blir endelig tilgjengelig på Netflix.. 10 år gamle Oggi har hatt 27 plastiske operasjoner i ansiktet, og har et ansikt folk blir skremt av å se på. Nå skal han begynne på skolen for første gang, og det skaper en del utfordringer.

Lanseres 1. november

Grace of Monaco

https://youtu.be/bFYmYWa348c

Vi møter Nicole Kidman i denne filmatiseringen av Grace Kelly, fyrstinnen av Monaco.

Lanseres 1. november

Powered by Labrador CMS