You Sesong 3: Se traileren her

Foto: JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

Creepy Joe Goldberg er tilbake og denne traileren bekrefter det...

Publisert Sist oppdatert

Netflix-suksessen, YOU, som allerede i januar 2020 avslørte at det kommer en ny sesong av den altoppslukende serien, har endelig snart premiere. En ny, mørk og intens trailer er også nå tilgjengelig.

You sesong 3 premieredato

Med selve Gossip Girl, Dan Humphrey, eller Penn Badgley som han egentlig heter, i hovedrollen som Joe Goldberg, er vi klare for å binge en ny sesong av den mørke serien YOU denne høsten, og premieredatoen er 15. oktober. Vi vil vel si at denne serien er en av de mest creepy og overraskende seriene vi har sett. Og med overraskende mener vi spesielt slutten av sesong 2.

FOTO: JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

Spoiler: Slik sluttet sesong 2

I sesong 2 av YOU, har Joe Goldberg flyttet til Los Angeles og leier en leilighet av Delilah og lillesøsteren Ellie. Delilah finner etterhvert ut hvem Joe virkelig er, og det skjer ikke uten konsekvenser. Også i sesong 2 blir Joe hodestups forelsket, denne gangen i Love Quinn, spilt av Victoria Pedretti, og det blir igjen (som i sesong 1) en intens forelskelse.

Vi får i sesongen se hva Joe virkelig gjorde mot eksen Candace, og hun følger tett med på Joe gjennom sesongen.

Joe ender opp med å fange Delilah, utleieren, i glassburet i kjelleren, da hun finner ut for mye om den ekte han. Etter en stund finner Joe Delilah død i glassburet og tror det var han som drepte henne.

Det var det ikke. Det var Love som drepte henne.

FOTO: JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

Dette skjer i sesong 3

I sesong tre vet vi at Joe og Love venter et barn. I den nye traileren kommer det frem at navnet på den lille gutten er, Henry.

Vi antar at de sammen skal oppdra barnet og skal vi tro på hva Joe sier til sin sønn i traileren hvor de bekrefter premieredato – for you I can change, I be a man you look up to, a man you would be proud to call dad... – eller må vi tro om igjen? Det gjenstår å se.

Les alt om det vi vet om sesong 3 her og hvilke skuespillere som blir å se i den nye sesongen.

https://www.youtube.com/watch?v=yHvX8UIc59M

You sesong 3: Official trailer

Dette er den nye traileren.

https://www.youtube.com/watch?v=xAN1ThhTWsE

Se sesong 1 og 2 på Netflix her.

Powered by Labrador CMS