Dette kommer på Netflix i februar

Så mye å glede seg til fremover!

Publisert Sist oppdatert

Netflix Februar 2020:

Når det er kaldt og uggent ute, er det så innafor å se på en deilig serie hjemme foran TVen. Her får du en oversikt over de seriene vi gleder oss til å se på Netflix i februar!

Netflix Februar 2020 - Seriene du bør se

Van Helsing: Sesong 4

Etter tre år i koma våkner Vanessa til en verden herjet av vampyrer. Nå må hun og en broket gjeng med overlevende kjempe for å holde seg i live.

Kommer på Netflix 8. Februar!

Locke & Key

https://youtu.be/_EonRi0yQOE

Etter at faren deres blir myrdet under mystiske omstendigheter, flytter Locke-familien inn i KeyHouse, hvor de oppdager en verden full av magiske nøkler som kan ha en kobling til farens død. En mystisk verden åpenbarer seg for søskenflokken på tre og en demon gjør alt den kan for å prøve å stjele nøklene.

Denne serien er basert på den bestselgende boken ved samme navn. Det er bare å se traileren og glede seg til serien har premiere på Netflix 7. Februar!

Narcos: Mexico: Sesong 2

I sesong 2 fortsetter historien om Miguel Ángel ​Félix Gallardo, og hans liv som mafiaboss for det første meksikanske kartellet – the Guadalajara cartel – Miguel sliter fremdeles med å opprettholde kontrollen, utvide imperiet og dekke til svikene og ofrene han måtte gjøre for å bli El Padrino.

Kommer på Netflix 13. Februar

Sentralbordjentene: Siste sesong

Lidia returnerer til Spania for å finne datteren sin, og får hjelp av sine nære venner, som alle prøver å komme seg etter borgerkrigen som har regjert i landet.

Kommer på Netflix 14. Februar.

Followers

En håpefull skuespillerinne slår gjennom takket være et bilde på Instagram, og krysser veier med mange andre kvinner i Tokyo, som alle prøver å oppfylle drømmene sine.

Denne serien er regissert av Mika Ninagawa.

Kommer på Netflix 27. Februar

Unstoppable

Tre bortskjemte rike jenter fra Mexico City møter en shady dame som tar med jentegjengen på et risikabelt eventyr de sent kommer til å glemme. Dette blir en reise hvor jentene både vokser som personer, og lærer en del om seg selv.

Kommer på Netflix 28. Februar

Les også: Dette er seriene vi binger akkurat nå!

Powered by Labrador CMS