Når det siste du vil gjøre er husarbeid

Hils på vår nye "life saver" i hverdagen!

Publisert

Annonse i samarbeid med Neato Robotics.

Det er bare å innrømme det – alle elsker et plettfritt og ryddig hjem, men innsatsen det krever er ikke alltid like givende. I en travel hverdag med jobb, barn, venner, familie, hund, katt, trening, forsøk på 8-timers søvn, og å finne løsninger på alle verdens problemer, kjennes det ut som at organisering og vedlikehold av hjemmet er det som ofte får begeret til å renne over.

Og dersom man har tid til overs er det utallige ting som virker mer fristende. Så hva hvis det fantes en slags måte å holde hjemmet fritt for støv, uten at det tok opp mindre enn ett minutt av dagen din? Vel, la oss introdusere vår nye hverdagshelt (og life hack): Neato D8!

Vår helt i hverdagen

Neato er en intelligent og selvstendig hjelper i hverdagen, som tar seg av den oppgaven vi aldri helt finner tid til – støvsuging.

Ikke bare er den effektiv og nøye, men den ser bra ut, og er på ingen måte et øyesår i interiøret. Du kan selv sette opp hvilke områder du ønsker at den skal støvsuge, og dersom du har trapper i hjemmet vil Neatos sensor finne disse, og styre unna.

Neato beveger seg enkelt fra rom til rom, og du kan også sette opp no-go soner, som den da vil holde seg unna. Dersom den går tom for strøm, vil den kjøre tilbake til ladestasjonen selv. Grunnet D-formen på selve støvsugeren kommer den enkelt til i kriker og kroker, og for deg med firbente venner er det verdt å notere at den får med seg alt av dyrehår.

Neato finnes i flere ulike versjoner, men vi har lagt vår ELLEsk på den nye modellen, D8. Den har en ekstra stor børste, faktisk hele 70% større sammenlignet med andre runde robotstøvsugere, og en stor støvbeholder.

Gjennom Neatos app kan du også planlegge når du ønsker at hjemmet skal få en clean-up. Dette er gull verdt dersom du blir forsinket, og får dårlig tid – for eksempel når du venter gjester. Mens du løper i butikken, kan Neato gjøre hjemmet klart på egen hånd. Du kan også sette opp faste dager og tider for Neato gjennom samme app – husarbeid done right!

6 grunner til hvorfor vi ELLEsker Neato i hjemmet

  1. Det skaper tid til andre ting. Lag en deilig middag, dra på trening, tilbring kvalitetstid med familie eller dem du bor med. Møt en venninne, dra på en date, eller slapp av med en film!
  2. Hjemmet er alltid fresht! Hvor deilig er det ikke å komme hjem til plettfrie gulv?
  3. Den er både praktisk og ser bra ut mot resten av interiøret. For la oss bare innrømme det: teknologi i hjemmet kan være både en velsignelse og forbannelse.
  4. Du slipper å krangle med dem du bor med om hvem sin tur det er til å støvsuge *kremt.
  5. Den tar mindre plass sammenlignet med en tradisjonell støvsuger.
  6. Den er stillegående, slik at du kan beholde totalt zen-modus, samtidig som hjemmet rengjøres.

Sjekk ut D8, og resten av Neato Robotics her!

Powered by Labrador CMS