Annonse

Nå får du Dyson-favorittene i vårens vakreste pastellfarge

Pudderrosa ... Det finnes vel knapt en mer delikat farge?

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke mange år siden at Dyson-navnet ble forbundet med støvsugere og luftrensere. Det har derimot endret seg ganske drastisk, og brandets hårverktøy har nå oppnådd kultstatus.    

Dyson er kjent for sin skånsomme hårpleieteknologi, som gir frisørresultater hjemme på ditt eget bad. Hvis du er en hyppig bruker av varmestyling, er verktøyene fra Dyson et trygt alternativ da det gir mindre slitasje til håret ved bruk av luftstrømninger. 

Frem til nå er det lansert fire ulike stylingverktøy, alle med hver sin «spesialitet»: hårføneren Dyson Supersonic™️, rettetangen Dyson Corrale™️, multi-styleren Dyson Airwrap™ og rettetang-føneren Dyson Airstrait™ – brandets nyeste lansering.

Hvis du drømmer om å teste et av produktene, og du i tillegg elsker rosa ... Da er tiden inne! Nå får du nemlig Airstrait, Airwrap og Supersonic i en ny delikat og dus rosafarge med rosegulldetaljer – i anledning den internasjonale morsdagen 12. mai. 

«Rosa er en tidløs farge som tolkes på ulike måter i designverdenen, år etter år. Lyserosa ble valgt for å tilføre et snev av eleganse og varme, et perfekt uttrykk for inspirasjonen bak den – perlen. Ved å inkludere lyserosa, ønsker vi å skape en følelse av mykhet og noe raffinert, og samtidig forbedre stylingopplevelsen med en ny estetikk.»

– Amelia Ayerst, CMF Design Manager

Dyson Airwrap™ har allerede rukket å bli et ikonisk hårverktøy, og ikke uten grunn. Multi-styleren gir fantastisk volum, og er helt perfekt for deg som ønsker et fønet resultat lik den du får hos frisøren. Store og voluminøse krøller som holder hele dagen? Ikke noe problem. Til Dyson Airwrap™ følger det med et stort utvalg av tilbehør som er enkle å koble til og tilsvarende enkle å bruke, som kan gi både store og små bølger til håret – helt etter ønske og hårkvalitet. 

Denne rosafargen vil man jo bare ha i livet. På veggene i hjemmet, i vårens garderobe og selvfølgelig på stylingverktøyet som skal anvendes daglig.

Les mer om Dyson hårpleie her. 

Powered by Labrador CMS