Shop better, wear better

Her finner vi våre favoritter i ull denne høsten.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Pierre Robert.

Høsten er her for fullt, og en ny sesong betyr også nytt perspektiv på garderoben. Mange har høsten som sin favorittårstid når det kommer til det å kle seg. Deilige jordfarger, lag-på-lag, yttertøy, boots, og ikke minst myke, lekre plagg i ull.

Pierre Robert har fokus på ull året rundt, men nå som høsten er her, er behovet for varme plagg naturligvis mye større hos alle. Vi ELLEsker at Pierre Robert både gjør det enkelt og tilgjengelig for oss å handle våre favoritter i ull, samtidig som deres design sklir sømløst inn med resten av garderoben.

For med Pierre Robert vil vi ikke bare ha "ull innerst". Vi bruker det som en del av antrekket og styler det til alle plagg vi vanligvis bruker. En tynn ullgenser passer perfekt med jeans og blazer, eller lag-på-lag under en oversized skjorte.

Se hvordan vi styler klassikere fra Pierre Robert denne høsten

Plukk med deg høstens viktigste baseplagg neste gang du handler på matbutikken. De myke plaggene fra Pierre Robert Wool Collection har blitt essensielle garderobeklassikere, og holder deg varm gjennom vinterhalvåret.

Nøkkelplagg i myk merinoull og TencelTM: Høstens Pierre Robert Wool Collection består av singlet, T-skjorte og genser i sesongens farger, samt utvalgte mini-me plagg til barn.

Oppdag hele Pierre Robert Wool Collection hos din nærmeste dagligvare, eller på pierrerobert.no.

Powered by Labrador CMS