I kveld, den 10. juni klokken 23.30, spiller Miley Cyrus live, som en del av Magnums kampanje #ShowYourLayers, med en ekslusiv konsert med 8D-lyd for å vise hvordan nytelse har flere lag.

På konserten vil Miley spille flere hits fra sitt seneste album Plastic Hearts i tillegg til et cover av 80-talls slageren ‘Midas touch’ av Midnight Star. Den imponerende 8D-teknologien gjør at det vil føles som om Miley holder livekonsert hjemme i din egen stue – og husk hodetelefoner for den komplette opplevelsen!

Miley x Magnum

Miley x Magnum-samarbeidet handler om nytelse i alle former – gjennom smak, self-love, mote og musikk.

Ifølge Miley bør alle søke ekte nytelse i livet, og omfavne sine mange lag, og det som gjør dem helt unike. I den forbindelse sier hun også:

– Vår største superkraft er individualitet. I forbindelse med at jeg har utviklet meg som artist, har jeg også hatt muligheten til å oppleve forskjellige lag av hvem jeg er, og hva som gir meg nytelse. Uansett om jeg skriver, er i studio, spiller foran tusenvis av mennesker eller har kledd meg i noe som får meg til å føle meg sterk, så er musikk min største nytelse i livet.

 

Relatert

serier september 2021

Serietips til helgen

Klare for litt sofakos? Disse seriene er vi besatt av om dagen.

Kan man bli avhengig av isolasjon?

Er vi virkelig klare for å gi slipp på nedstengningens komfort og trygghet?

You Sesong 3: Nå er premieredatoen klar

Creepy Joe Goldberg er tilbake...