UkesMENY

Ny uke, ny ukesmeny!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med MENY.

Tid for ny ukesMENY: Denne uken tar vi det første steget mot høst, idet august blir til september. Vi rigger oss til for lune høstkvelder, og samles rundt middagsbordet med mat som både gjør godt, og naturligvis – smaker godt.

Matskatter på døra

Hver mandag den neste måneden deler vi smakfulle middagstips, gjennom vår ukesMENY. Det å lage god mat i hverdagen, trenger ikke å være så komplisert, og du kommer langt med gode råvarer. Hos MENY har de stort fokus på lokalmat, eller såkalte Matskatter. Dette er unike produkter med en klar lokal identitet og en god historie, fra produsenter med stor lidenskap for sitt yrke. Det vil si at hos MENY får du lokalmat fra rundt 450 produsenter.

Visste du at du også kan handle fra MENY på nett? Da får du alt det beste, levert rett på døra! I linken under hvert av ukens middagstips finner du alle matvarene du trenger til hver rett, slik at du, med hjelp av et lite klikk, kan fylle opp handlekurven med flere matskatter, og ukens tre diggeste middager – om vi kan si det selv!

Fikk du med deg forrige ukesMENY med fokus på vegetartaco?

Gode, grønne valg

ELLE og MENY har til felles at vi ønsker å ta gode, grønne valg, og forhåpentligvis inspirere andre til å gjøre det samme. Derfor har vi tatt et standpunkt i ELLE om å ha vårt fokus rettet mot vegetarmat. Og husk at alle valg utgjør en forskjell, fra hvilke råvarer du velger, til hvor mange "grønne dager" du har i uka. Du kan for eksempel starte med kjøttfri mandag?

Når man skal introdusere mer vegetarmat inn i kostholdet sitt, betyr ikke det at man tar farvel med alle favorittrettene sine av den grunn. Tvert i mot! Denne uken deler vi oppskrifter som vi gleder oss til å lage masse av denne høsten. Disse passer perfekt for herlige middager med venner og familie, men også som hverdagsmat.

Ukens MENY

Her er ukens grønne oppskrifter!

Pasta bolognese vegetar

Her finner du handleliste og fremgangsmåte hos MENY!

Spinatpai med chevre

Klikk her for å finne fremgangsmåte og handleliste hos MENY!

Vegetarquesedillas med kikerter

Her finner du handleliste og fremgangsmåte hos MENY!

Powered by Labrador CMS