Mercury Retrograde 2022:

Har du også kjent på kroppen i det siste at det er noe som ikke stemmer? Vært litt ekstra følsom, kranglet litt mye med kjæresten og følt at hele universet er i mot deg? Vi skylder det hele på Mercury Retrograde!

Les også: Slik blir 2022 for deg og ditt stjernetegn!

Mercury Retrograde 2022

Mercury Retrograde skjer tre-fire ganger hvert år, og er når Merkur er i retrograd (går bakover), altså at planeten er i en hvilende eller sovende tilstand – En tilstand som ofte skaper turbulens og forstyrrelser, som kan påvirke hva vi her på jorden føler.

Mercury Retrograde startet 9. september og ender 1. oktober (takk gud!), men kommer tilbake igjen 28. desember og varer da til 18. januar.

I astrologi er Merkur den planeten som styrer all type kommunikasjon, som innebærer alt fra å lytte og snakke til forhandlinger, salg og kjøp.

Merkur styrer også alt av kontrakter og avtaler, så vel som viktige dokumenter og kontrakter.

Når det er Mercury Retrograde har disse områdene en tendens til å skape kaos eller gå helt ut av kontroll.

Hvordan bør du forholde deg til Mercury Retrograde?

Mercury Retrograde 2022

Ikke gjør noen viktige grep når Merkur er i retrograde. Dette er ikke tidspunktet å legge store planer eller å avgjøre ting for fremtiden. Du bør heller ikke lansere noe nytt i denne perioden.

Det er heller ikke et godt tidspunkt å signere kontrakter eller lage nye avtaler.

Hvis du starter en ny jobb, vil det ikke nødvendigvis være stillingen du trodde det var da du takket ja til den.

Hvis du er leder, vil du ha problemer med å velge riktig kandidat for jobben, så hvis du kan, utsett å ansette noen. Hvis du kjøper et hus, kan det senere dukke opp helt uventede problemer.

Vær forsiktig med å gi fra deg viktig informasjon og pass på at du ikke sender mail til feil person.

Unngå misforståelser og tenk nøye igjennom hva du kommuniserer til andre, slik at det ikke oppstår store konflikter.

Når det er Mercury Retrograde har maskiner og servere lettere for å kræsje og elektroniske duppedingser er nødvendigvis ikke din beste venn. Sørg inderlig for å ha backup på mobil og PC.

Enkelte unngår å reise når det er Mercury Retrograde, men det kan faktisk være et perfekt tidspunkt å foreta en privat reise under en slik periode. Og det kan være du vil sette ekstra stor pris på å besøke et sted du har gode barndomsminner fra, men som du ikke har besøkt på lenge.

Du kan fort glemme ting i disse periodene, som f eks å miste nøklene dine eller legge fra deg en paraply på trikken. Vær derfor ekstra påpasselig med tingene dine og pass inderlig godt på verdisakene dine.

Romantikken har også en tendens til å gå til «helvete» under Mercury Retrogade, ofte på grunn av dårlig kommunikasjon – som igjen kan ha en dårlig dominoeffekt. Prøv å ikke dra forhastede konklusjoner.

Din kjære kan også ha en plutselig sinnsforandring. Mercury Retrograde er kjent for å skape forvirring, så ikke ta det så bokstavelig dersom kjæresten din ønsker å gjøre det slutt. Han/hun vil mest sannsynlig ønske å ta deg tilbake igjen etter at perioden er over.

Duftlys fra Lowri, kr 499. 

Men for all del – Få ikke panikk, benytt heller denne perioden til å roe helt ned og å ta det med ro. Tenn stearinlys om kveldene, nyt rolige kvelder med et glass rødvin og en god bok foran peisen og få ut aggresjon og frustrasjon med noen heavy svettøkter på mølla.

This too shall pass!

Kilde: Astrologyzone

Relatert

Dagens horoskop

Dagens horoskop onsdag 7. desember

Slik blir den syvende dagen i desember!
Dagens horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 6. desember

Slik blir din tirsdag.
Dagens horoskop

Dagens horoskop: Mandag 5. desember

Slik blir din mandag.