En oase midt i Oslo

Vårt nye favorittsted!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Park 29

Er du ute etter et koselig sted å spise lunsj eller middag i solen i sommer? Da bør du sjekke ut restaurant Park 29, en oase midt i Oslo (ligger rett ved Slottsparken og Hegdehaugsveien), som må ha en av Oslos fineste hager.

Til lyden av deilig musikk kan du nyte gode sommerlige retter som krabbetoast med urtesalat på grillet surdeigsbrød, kamskjell med hvitløk og blomkål, spennende salater, blåskjell, ferske reker med brød og aioli og fiskesuppe.

Restauranten har også gode kjøtt- og fiskeretter som ytrefilet av okse med sesongens grønnsaker og rødvinssjy og kveite med nykål, neper og reddik. (Se hele menyen her)

Til forrett: Krabbetoast og kamskjell med sølmajones. Alle rettene er så delikate og her snakker vi ferske råvarer av ypperste kvalitet.

I tillegg kan du alltid få en 3-retters meny som varierer hver dag og et utvalg av ukens kjøtt og fisk. De har også en rekke vegetarretter for de som ønsker det.

En smak av sommer - Til hovedrett fikk vi servert kveite med nykål og asparges. En skikkelig god smak av sommer. Og det smakte ekstra godt med denne retten i det fine sommerværet!

Restauranten er inspirert av det franske og italienske kjøkkenet som også gjenspeiles i interiøret, stemningen og atmosfæren i restauranten.

På fine sommerdager er det perfekt å sitte ute i hagen å nyte en lunsj, middag eller et glass vin under blomstertreet med gode venner.

After Work på Park 29

Psst! På fredager i juni har Park 29 afterwork med DJ fra kl 16, så pass på å booke inn din neste vennekveld her.

Dette stedet er også perfekt om du bare ønsker å ta et glass vin eller en kaffe i solen i sommer.

Hva med litt shopping i Bogstadveien først, etterfulgt av en lunsj i solen på Park 29? Du kan bestille bord HER.

Powered by Labrador CMS