Pappardelle med falafel, aubergine og tomat

Foto: Gitte Rasmussen
Foto: Gitte Rasmussen

Nam - Dette vil vi ha til middag i dag!

Publisert Sist oppdatert
Pappardelle ligner på fettucini, men er enda bredere. Navnet kommer fra det italienske ordet «pappare», som betyr å slurpe.

Enten du velger å slurpe i deg denne pastaretten eller ikke, så blir den å finne på vårt middagsbord i dag!

For hva er vel ikke bedre enn et bedre måltid pasta på en lillelørdag?

Sleng med en sunn raw food-kake til dessert, så har du en skikkelig helaften å se frem til.
Pappardelle med falafel, aubergine og tomat
Til 4 personer
Du trenger:







1 aubergine

300 g falafel

2 fedd hvitløk ,finhakket

Olivenolje til steking

2 ss oregano

1 kryddermål tørket chili

1 boks hermetiske cherrytomater

Salt

Pepper

400 g pappardelle eller annen båndpasta
Til servering:
Hakket persille

Revet parmesan


Slik gjør du det:







Skjær auberginene i små terninger.

Stek falaflene i litt olje i en stekepanne, kutt den opp i biter hvis de er veldig store. Sett til side.

Stek auberginen og hvitløken i rikelig med olje i 3–4 minutter.

Tilsett de hermetiske tomatene og la det småkoke i 10 minutter.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken.

Vend den ferdigkokte pastaen i sausen og smak til med salt og pepper.

Strø over de stekte falaflene, hakket persille og revet parmesan.

Server umiddelbart.
Pappardelle ligner på fettucini, men er enda bredere. Navnet kommer fra det italienske ordet «pappare», som betyr å slurpe. Enten du velger å slurpe i deg denne pastaretten eller ikke, så blir den å finne på vårt middagsbord i dag! For hva er vel ikke bedre enn et bedre måltid pasta på en lillelørdag? Sleng med en sunn raw food-kake til dessert, så har du en skikkelig helaften å se frem til. Pappardelle med falafel, aubergine og tomat Til 4 personer Du trenger: 1 aubergine 300 g falafel 2 fedd hvitløk ,finhakket Olivenolje til steking 2 ss oregano 1 kryddermål tørket chili 1 boks hermetiske cherrytomater Salt Pepper 400 g pappardelle eller annen båndpasta Til servering: Hakket persille Revet parmesan Slik gjør du det: Skjær auberginene i små terninger. Stek falaflene i litt olje i en stekepanne, kutt den opp i biter hvis de er veldig store. Sett til side. Stek auberginen og hvitløken i rikelig med olje i 3–4 minutter. Tilsett de hermetiske tomatene og la det småkoke i 10 minutter. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Vend den ferdigkokte pastaen i sausen og smak til med salt og pepper. Strø over de stekte falaflene, hakket persille og revet parmesan. Server umiddelbart.
Powered by Labrador CMS