Månedshoroskop: mars

Foto: Imaxtree

Slik blir den første vårmåneden for ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert
Månedshoroskop mars 2019: Endelig er mars her! Den første vårmåneden. I vårt faste månedshoroskop ser du hvordan mars blir for ditt stjernetegn. Et du fisk? Da blir dette din måned!

Fiskene

– Er det tolvte og siste tegnet i zodiaken og du speiler litt av alle de øvrige tegnene. Fisken er ekstremt tilpasningsdyktig og passer inn i de eller fleste sammenhenger. Det er også et av de svakere tegnene i zodiaken og er derfor lettere påvirkelig enn andre. Om du ikke helt kjenner deg igjen i fiskens karakteristikk kan det være at et annet, mer dominerende stjernetegn, påvirker deg en hel del. Fisker er veldig følsomme og empatiske, og man finner ofte fisker i kunstneriske yrker eller i helsevesenet.

Husk dagens horoskop hver dag på ELLE.no!

Månedshoroskop mars 2019

Væren​ 21. mars – 20. april

I løpet av mars måned begynner du først å strukturere livet ditt og deretter din arbeidssituasjon. Væren liker virkelig ikke langsiktige planer fordi de lett kan føle seg låst, men nå påvirkes tegnet ditt av jord, hvilket betyr at materialistiske ting blir viktigere for deg. Mot slutten av måneden vil det komme morsomme nyheter som vil kunne påvirke deg i lang tid fremover. Det handler om utdanning eller et nytt og annerledes jobboppdrag.

Tyren​ 21. april – 21. mai

Du unngår konflikter i denne perioden. Du er lei av folk som ikke klarer å holde tritt eller oppføre seg som voksne. Du synes at du ikke skal måtte fungere som en forelder for dine middelaldrende kollegaer. Midt i måneden får du muligheten til å utvikle og gjennomføre flere gode ideer du har. Du får både tid og økonomiske ressurser til din disposisjon, og det føles bra at ledere har denne typen tillit til deg.

Tvillingene 22. mai – 21. juni

Mars blir starten på våren for din del. Mye endrer seg denne måneden, det meste til det positive. En ny energi kommer inn i horoskopet ditt og du begynner å lengte etter lyset. I løpet av denne perioden er du utendørs mer enn du pleier. Kanskje har du begynt med en ny hobby, eller så er det bare det at frisk luft får deg til å føle deg bra. Du møter mange nye og spennende mennesker mot slutten av måneden, og dette er en god tid å knytte nye kontakter på.

Krepsen 22. juni – 22. juli

Våren nærmer seg, og du begynner å føle energien som kommer tilbake med lyset. Du er et sommertegn og trives derfor best i de lysere månedene av året. Dette er en god periode å ta tak i og løse opp i gamle konflikter. Legg det som har vært bak deg og gå videre med livet. Det skjer mye bra med deg for tiden, så du bør unngå å kverne for mye på ting du uansett ikke kan gjøre noe med. Siste del av måneden handler om kjærlighet.

Løven 23. juni – 23. august

Plutselig står våren for døren og du får litt panikk av hvor fort tiden går. Du vet at etter sommeren vil mye endres i livet ditt. Det kan være at du skal flytte, at du går inn i en ny jobb eller noe annet som vil påvirke hverdagen din. Du vil gjøre det beste ut av tiden du har igjen med din nåværende hverdag. Du bruker mye tid med venner i denne perioden. Om du er singel begynner du å føle deg klar for kjærligheten, men spørsmålet er om kjærligheten er klar for deg.

Mars blir en intensiv måned hvor du får gjort mer enn du noensinne trodde du skulle rekke. Du jobber hardt for å vise hva du er god for. Samtidig kan det se ut til at du begynner med en form for utdanning, hvilket stiller enda flere krav til deg og du må fokusere. Midt oppi alt dette vil noen som står deg nær støtte og opp- muntre deg hver gang du kjenner at du ikke or- ker mer. Du innser at det å gi etter for følelsene dine er det beste du har gjort.

Vannmannen 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Denne måneden får du flere positive beskjeder som gjelder både deg selv og mennesker i din omgangskrets. Det vil bli en intensiv og interes- sant måned hvor du utvikler deg mye, spesielt karrieremessig. I midten av perioden kan det komme noen større utgifter, så det lønner seg å ha litt ekstra på sparekontoen. I slutten av mars vil du få ett eller flere jobbtilbud som virker in- teressante. Her gjelder det å tenke over hva du egentlig vil.

Fiskene 20/2 – 20/3

Mars blir en lykkelig måned, spesielt for fisker født i begynnelsen av måneden. Store deler av hverdagen din omhandler følelser, kjærlighet og lidenskap, men det er også mye som angår jobb og økonomi. Hvis du vil tjene litt ekstra har du gode muligheter for det denne perioden. Du kan ta på deg en ekstra jobb ved siden av ditt vanlige arbeid, eller du får muligheten til å jobbe en del overtid. Akkurat nå er det mye å gjøre på jobben så noen ekstratimer burde ikke være noe problem. Du har ikke så mye tid som du ønsker å tilbringe med familien. Du må planlegge for å ha tid til å være sosial. 2019: Les det store årshoroskopet her! Stjernetegnene som passer sammen

Jomfruen 24. august – 23. september

I mars prøver du å skape mer struktur i hverdagen. Du liker rutiner og trives best når du føler deg oppdatert. I løpet av denne perioden tar du tak i alt fra din private økonomi til din arbeidssituasjon og privatliv. Du vil at alt skal gå på skinner med så få forstyrrelser som mulig. På slutten av måneden kan du stolt si at du klarte å skape orden i kaoset, og med dette kommer energien din tilbake.

Vekten 24. september – 23. oktober

Etter en rolig februar hvor du samlet mye energi og ladet batteriene, føler du deg klar for å ta fatt på livet igjen. Det skjer mye i løpet av mars. Noen ting er negative, men det meste er heldigvis positivt og du lærer nye ting hver dag. Noen av de negative tingene er å måtte si farvel til noen du liker godt, uforutsette utgifter og konflikt med et familiemedlem. Det positive handler om jobben, økonomien og kjærligheten.

Skorpionen​ 24. oktober – 22. november

Du fortsetter ditt arbeid mot å jobbe smartere og å tenke deg godt om før du setter i gang med et nytt prosjekt. Det har vært en intensiv vinter, men nå kjenner du at du endelig har landet litt både fysisk og psykisk. Du er uvanlig sunn og frisk denne perioden. Selv om du omgir deg med syke kollegaer og snørrete barn klarer du å holde deg frisk gjennom hele måneden. Dette er en god periode å begynne å planlegge sommerferien, og du bør sette opp en spareplan.

Skytten​ 23. november – 21. desember

Forrige måneds lidenskap er ikke like intensiv nå, men den er fortsatt tilstede. Du lar ikke kjærligheten overta alt i livet ditt, men venner deg heller sakte men sikkert til en hverdag med mye jobbing og mange krav. I mars tar du tak i noen tunge ting tilknyttet et vennskapsforhold du har. Dere har falt fra hverandre i løpet av høsten, og nå synes du det er på tide å begrave gammelt gruff og begynne på nytt. ​​

Steinbukken 22. desember – 20. januar

Powered by Labrador CMS