Mote

29. juli, 2019

ELLE profil Marianne Theodorsen vet hvordan man kler seg med en voksende mage

La deg inspirere av denne haute gravide madamen.

Marianne Theodorsen gravid:

Vi jublet på kontoret da ELLE-profil og influencer Marianne Theodorsen avslørte på Instagram igår at hun venter baby nummer to. Forrige gang hun var gravid florerte det nemlig av inspirerende gravide-looks på hennes instagramkonto, så nå gleder vi oss til å se hvordan hun kler seg med baby nummer to i magen!

Les også: Marianne Theodorsen – Postkort fra Oslo

Marianne Theodorsen gravid

Marianne postet på Instagram søndag at hun og mannen venter barn nummer to, og at hun har fått en synlig baby bump allerede. Babyen kommer en gang på nyåret – så vi gleder oss over mange måneder med gravidmote-a-la-Theodorsen!

Vi har plukket ut noen av våre favorittantrekk fra forrige svangerskap.. Har du en liten i magen? La deg inspirere av hennes inspirerende gravid-antrekk under her.

En leken stil

Marianne Theodorsen gravid
Er du kanskje blitt gravid over sommeren? Da er denne dama verdt å følge for inspirerende og trendy mamma-to-be-antrekk! Vi elsker denne nydelige pastelldressen i kombinasjon med joggesko fra Balenciaga.

Marianne Theodorsen gravid
Og hva med dette antrekket? Tøffe skulderputer gir balanse til en voksende mage, og denne looken er rett og slett super chic.

Marianne Theodorsen gravid
Denim på denim er en moteklassiker – Og stylet med en leopardbluse og en veske fra Chanel er lekent lekkert.

Marianne Theodorsen gravid
En wrapkjole stylet på en ny og inspirerende måte – Den perfekte festlooken for alle kommende mødre..

Vi gleder oss til å se hva denne dama finner på av kule og inspirerende maternity-looks fremover. Vil du følge henne på Instagram? @marianne_theodorsen

Relatert