Heit hunk! Verdens hotteste mannemodell er norsk.

Norske Nikolai er en av verdens hotteste modeller for tiden. Foto: Fred Jonny
Norske Nikolai er en av verdens hotteste modeller for tiden. Foto: Fred Jonny

Norske Nikolai Danielsen er en av verdens hotteste mannlige modeller for tiden.

Publisert Sist oppdatert

I oktoberutgaven av ELLE, som er på vei ut til postkassene og butikkhyllene akkurat nå, har vi gjort et eksklusivt intervju og foto-opptak med en av Norges heiteste menn, Nikolai Danielsen. Her kan du se bakomfilmen fra foto-opptaket:

[video width="1920" height="1080" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/19/2017/09/Nikolai_Danielsen_Ellle_-Master_060917_compressed_1.mp4" poster="http://www.elle.no/content/uploads/sites/19/2017/09/hunk.jpg"][/video]

Ikke hørt om han, sier du? Men du har garantert sett hans vakre ansikt i utallige store og verdensomspennende reklamekampanjer for giganter som Tom Ford, Giorgio Armani og La Perla.

Foto: Fred Jonny

Han har jobbet med de fleste store fotografene og modellene der ute, prydet sidene i glossy magasiner som bl a Vogue Paris (sammen med selveste Anja Rubik) og han regner Mario Testino som en venn. I en alder av 26 år har han allerede rukket å bo i Milano, Paris og New York, men nå har Tønsberg-gutten valgt å ha base i gamlelandet. Les hele intervjuet med kjekkasen i papirutgaven vår. God helg ;)

Foto: Fred Jonny

Fotograf: Fred Jonny

Styling: Elise Sandvik

Grooming: Andrès Valle-Kløvstad

Fotoassistenter: Doan Nguyen & Øyvind Høgmoen

Retusj: La Machine

Powered by Labrador CMS