Månedshoroskop: Oktober 2021

Foto: Imaxtree

Slik blir oktober for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop oktober 2021: Den første ordentlige høstmåneden er her – måneden for innekos med pledd, duftlys, kakao med krem og Netflix-maraton. Kaldere dager og mørkere kvelder betyr ikke nødvendigvis at ikke måneden blir et skikkelig lyspunkt. Se hva som ligger i kortene for deg og ditt stjernetegn i oktober.

Nysgjerrig på hva resten av året vil bringe? Her finner du årshoroskopet for 2021.

Slik blir denne måneden ifølge stjernene:

Vekten styres av elskverdige Venus, som tilfører tegnet ditt varme og empati. Du er en person som ofte omgir deg med mange venner; du elsker store grupper og tilhører gjerne en eller flere vennekretser – både privat og på jobben. Vekten er ikke noe glad i bråk og konflikter, og du tar nesten aldri parti når venner krangler, men du prøver ofte å megle mellom de ulike partene. For deg er balanse og harmoni nøkkelord, og da finnes det ikke noe rom for konflikter. Som person er du snartenkt, varm og sjarmer- ende, men du kan også bli barnslig sint og oppføre deg som en trassig 4-åring. Dette er noe du må jobbe med hele livet.
Månedens råd: Nyt å være beundret.

Månedshoroskop oktober 2021:

Væren 21. mars – 20. april

Oktober dreier seg om å øke tempoet. For første gang på nesten to år føles det meste normalt igjen, og du er ikke så sikker på om du liker det. Alt som skjer rundt deg medfører et press om å være aktiv både på jobben og hjemme. Tidligere har du skyldt på omstendighetene hvis du ikke har hatt lyst eller ork, men nå er det plutselig ikke greit å bli hjemme og ikke gjøre noenting.

Tyren​ 21. april – 21. mai

Oktober følger det samme mønsteret som september. Du har en styrke som alle tar for gitt – spesielt på jobben. Ja visst er det moro med alle utfordringene, men om du er en yngre Tyr kan det være vanskelig å sette grenser for hvor mye jobb du skal ta på deg. En litt eldre Tyr har allerede vært igjennom dette, og vet når det er nødvendig å sette ned foten. Du ønsker ikke å bli utnytta eller å la deg dupere med smiger. Før øvrig blir dette en fin og sosial måned.

Tvillingene​ 22. mai – 21. juni

I løpet av oktober støter du på en del motgang i privatlivet. Dette er problemer du har vært klar over en stund, men som ikke har eskalert før nå. Du har hatt tid til å fundere på hvordan du skal takle situasjonen, men til tross for dette blir du overraskende paralysert. Det er som om alle de smarte planene er blåst bort. Denne måneden kommer du til å vokse på at du står i og kommer deg ut av en vanskelig situasjon. Slutten på oktober blir romantisk.

Krepsen 22. juni – 22. juli​

I oktober begynner dine hardt innarbeidede rutiner å sitte. Du kommer deg i seng på kveldene, og du har omsider begynt å innse viktigheten av å stikke hodet fram på jobben. Dette blir en ganske intens periode da du jobber mye, men også er sosial på kveldene og i helgene. Selv om det er mye som skjer, passer du allikevel på hva du spiser og at du trener og får nok søvn. Du har kommet så langt på vei med målet ditt om å oppnå balanse, og du har intet ønske om å forandre vanene dine nå.

Løven​ 23. juli – 23. august

I løpet av oktober kan den nyforelska følelsen fors- vinne, og livet går inn i en mer hverdagslig tralt. På sett og vis savner du den der første pirrende følelsen i forholdet, samtidig så er det deilig å kjenne på at det også fungerer i hverdagen. Som singel er du mindre mottakelig for nye bekjentskaper. Nå fokuserer du mye på jobb eller studier, og målene du satte deg på begynnelsen av året er endelig innen rekkevidde.

Jomfruen​ 24. august – 23. september

Oktober handler om små og store utfordringer. Det blir en slitsom, men også veldig givende måned. I perioder får du altfor lite søvn, og du slumser med maten. Dette kan fort gå utover humøret ditt. Noen av kollegaene dine oppfatter deg som labil, og du gjør klokt i å ta til deg den kritikken. Hvis du ikke skal slite deg helt ut, må du forstå at det er viktig å prioritere de grunnleggende behovene dine. Slutten av perioden dreier seg om penger.

Vekten​ 24. september – 23. oktober

For de Vektene som tok spranget inn i det ukjente forrige måned, venter spennende utfordringer, men også en hel del jobb. De Vektene som valgte tryggheten, begynner å kjenne på et enda sterkere ønske om forandring. Husk at hvis det er noe du virkelig vil oppnå, så er det aldri for sent ... Slutten av måneden dreier seg om å se tiden an og om å våge å slippe kontrollen bittelitt. Stol på magefølelsen din, og ta noen sjanser. Du lever tross alt bare én gang! Når det kommer til kjærligheten, kan oktober by på en overraskene romanse. Er du i et forhold, kan situasjonen bli krevende, men som singel er det bare å nyte livet, kjærligheten og høsten.

Skorpionen ​ 24. oktober – 22. november

Høsten er her for alvor, og det kan gjøre Skorpionen en smule deprimert. Til tross for at du prøver å holde fast ved din positive innstilling, smyger følelsen av kulde og mørke seg inn i tegnet ditt. Når du kjenner på dette, er det ekstra viktig å finne ting som gir deg positiv energi. Det kan være en hobby eller å gjøre det litt høstfint hjemme – eller å begi deg ut i vrimmelen og treffe nye mennesker. Slutten av perioden handler om å finne balanse i hverdagen.

Skytten​ 23. november – 21. desember

Det tar tid før de urolige bølgene etter forrige måned legger seg. Mye handler om å finne seg selv og å være trygg på hva du vil. Det er nye tider og nye ut- fordringer både privat og på jobben. Under pandemien har du i perioder blitt litt folkesky, og det vil ta tid å komme seg ut av denne isolerte boblen som du har levd i så lenge. Vær tålmodig med deg selv. I slutten av oktober begynner du å føle deg litt mer positiv.

Steinbukken​ 22. desember – 20. januar

Det blir en nokså tøff start på oktober, der du utfordres både fysisk og intellektuelt. Du har mye å gjøre, men heldigvis har du en evne til å fokusere på det som brenner, og å nedprioritere og legge vekk ting som ikke er så viktig. Denne gangen er det ditt sosiale liv som må vike plass for ambisjonene dine. I løpet av måneden får du en hemmelig beundrer. Vedkommende er sjenert, men det er allikevel ikke utenkelig at hen gir seg til kjenne i slutten av perioden.

Vannmannen​ 21. januar – 19. februar

Oktober dreier seg primært om familien, og om å prøve å finne tilbake til en fin hverdagsfølelse i alt det nye. En flytting eller et jobbytte innebærer ikke bare forandringer for deg, men det påvirker også dine nærmeste. Uansett om dere nå får mer eller mindre tid sammen, gjelder det å ta vare på det dere har. Slutten på måneden kan by på en fin reise, og dette blir et hyggelig avbrekk i høstmørket.

Fiskene​ 20. februar – 20. mars

Oktober blir en positiv høstmåned. Vanligvis avskyr du kulda og mørket, men nå ser du mulighetene til å kunne gå lange turer på kjølige ettermiddager. Du synes det er deilig at lufta er svalere, og at du kan krølle deg sammen hjemme i sofaen med en god bok istedenfor å være ute hele tiden. På jobben har du mye å gjøre, så disse pausene hjemme blir ekstra viktige for restitusjonen din.
Powered by Labrador CMS