horoskop

Månedshoroskop: Juli 2023

Slik blir juli for deg og ditt stjernetegn.

Publisert

Juli markerer midten av året, og er for mange synonymt med sommer og ferie. 

Juli er også Krepsens måned, og den sympatiske, varme og emosjonelle Krepsen styres av den feminine Månen. Krepsen er fantasifull, intuitiv og følsom, men noen mennesker kan også oppleve deg som både ustadig og humørsyk. Familien og dine nære betyr alt for Krepsen. Krepsen setter alltid menneskene de elsker først, og ofte på bekostning av deg selv. For Krepsen er det aller viktigste å holde familien samla – selv om det koster penger. Krepsen er iherdig både når det gjelder familie og yrkesvalg, og er ofte å finne i omsorgsyrker, men også i visse typer lederstillinger.

MÅNEDENS RÅD: Ta gjerne beslutninger, men vent med å iverksette dem.

Væren 21/3-19/4 

I begynnelsen av juli kan det være litt vanskelig å slippe jobben. Det finnes et ønske om å prestere og vise fram hva du driver med, og spesielt under fullmånen 3. juli. Etter den første, litt stressende uka i perioden daler ambisjonsnivået ditt noe, og du begynner å kjenne på sommer- og feriefølelsen. Dette er en tid da dine sosiale talenter blomstrer, og du blir kjent med mange nye, interessante mennesker. Slutten av juli dreier seg om å ta et veivalg.

Tyren 20/4-20/5 

Juli blir en ganske intens periode, der du har mye både på jobben og i privatlivet. Har du fri i denne perioden, vil du sannsynligvis fylle ferien til randen med aktiviteter. Akkurat nå får du mye energi fra Sola, og det betyr at du kan holde et ganske høyt tempo gjennom hele måneden. Slutten av perioden handler om muligheten til å bytte ut aktivitetene med ren og skjær latskap, noe Tyren elsker å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har fullt opp i de første ukene av juli. Det kan være at du jobber eller har en ganske så krevende hobby eller et prosjekt. Du er svært oppslukt av det du holder på med for tiden, og det kan skape problemer i relasjonene dine, og spesielt hvis du er i et forhold. Partneren og vennene dine føler seg glemt. I midten av perioden topper konfliktnivået seg – for siden å ebbe ut og gi deg muligheten til å nyte sommeren.

Krepsen 21/6-22/7 

I juli senker du tempoet betydelig både når det gjelder jobben, ambisjonsnivået og privatlivet. Du takker sjelden ja til invitasjoner, og du omgir deg bare med dine nærmeste venner og familien. Selv om juli blir en rolig periode, byr den også på mange refleksjoner over livet og kanskje en og annen avgjørende beslutning. Selv om du ikke iverksetter veivalgene dine i denne perioden, har du allikevel tatt et stort steg i retning av noe nytt. Slutten av juli blir livsbejaende og fin. Du blomstrer og er uimotståelig sjarmerende. I disse dagene er du mer sosial og utadvendt, og du møter nye mennesker.

Løven 23/7-22/8 

Karrieremessig satser du mest i begynnelsen av juli, og spesielt rundt tiden ved fullmåne 3. juli. Du vil veldig mye, og du lar deg ikke begrenses av regler og rammer. I midten av perioden ser det ut til at du befinner deg i nye miljøer. Det er godt mulig at du ferierer på denne tiden. Den siste delen av perioden dreier seg mye om relasjoner og sterke følelser. Som singel er du klar for å kaste deg ut i en romanse, og du åpner alle sluser for å ta imot kjærligheten.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du innleder denne delen av sommeren med stabilitet og ro. Det er noe velbalansert i tegnet ditt, som gjør at du verken tar forhastede beslutninger eller handler impulsivt. I midten av perioden ristes denne forankringen i jorda noe løs, og du begynner å bli litt mer spontan. Dette blir en sosial og livlig periode, der du gjerne omgir deg med store grupper nye mennesker. I slutten av juli bruker du langt mer tid sammen med familien.

Vekten 23/9-22/10 

I juli er det fullmåne i Steinbukken, og det skaper en stabilitet som står i sterk kontrast til forrige måneds dynamikk. Mye i begynnelsen av juli handler om orden og struktur. Midten av perioden blir mer impulsiv og følelsesmessig, noe som topper seg når din herskerplanet Venus går i retrograd 23. juli. Rundt denne tiden skal du unngå å fatte avgjørende beslutninger som handler om følelseslivet ditt. Slutten på juli blir harmonisk og fin.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du innleder juli forsiktig og avventende. Det har kommet mye jord inn i tegnet ditt, og det fører til at den vanlige spontaniteten din er som blåst bort. Fra midten av perioden letter denne påvirkningen, og du kjenner deg friere og lykkeligere. Dette blir en morsom periode sammen med venner. Glem bare ikke å ta vare på deg selv og helsen din i denne livlige tiden. Slutten på juli blir svært sensuell.

Skytten 22/11-21/12 

Juli starter rolig, og du får en pause fra alle inntrykkene i livet ditt. Det blir en tilbaketrukket periode, der du hviler mye og funderer over livet. I midten av juli ser det ut til at det skjer noe som får deg å våkne til liv igjen. Det inntreffer en følelsesmessig turbulens i horoskopet ditt, og dette vil dominere livet en stund. I slutten av perioden roer det hele seg ned igjen, og du er igjen tilbake i den fredelige kokongen du kun deler med familien og dine aller nærmeste venner.

Steinbukken 22/12-19/1 

Innledningsvis blir juli veldig stabil, og med fullmånen i tegnet ditt får du muligheten til å drømme lenger enn til dine største ambisjoner. Det er nå du skaper historie. Midten av perioden blir litt livligere. Som singel møter du på mange nye, interessante bekjentskaper, men én spesiell kan komme til å kapre hjertet ditt. Slutten av perioden handler om både fysisk og mental hvile. Du kobler deg helt av hverdagen.

Vannmannen 20/1-18/2 

I begynnelsen av juli er det fortsatt et høyt tempo i horoskopet ditt, og det ser ikke ut til at det blir noe ferie på deg. Midten av perioden blir roligere. Det ser ut til at du legger ut på en reise, men da er det ferie og ikke i jobbsammenheng. I denne perioden setter du av tid til å være sammen med slekt og venner. Nå er du usedvanlig sosial, og Solas posisjon gir deg massevis med energi. Slutten av juli handler for det meste om familien.

Fiskene 19/2-20/3 

Fra ild til jord – juli får en rolig start, og du lander i en innsikt om hvor du er på vei og hva du helst vil unngå. Begynnelsen av perioden dreier seg mye om de spørsmålene og svarene som du stiller og gir deg selv. Fra 17. juli blir det litt mer liv i horoskopet ditt. Da blir det bøttevis med sterke følelser og drama. I denne periode er du mer spontan, og du greier ikke å holde deg til de forhåndsbestemte planene.

Vil du vite hva stjernene forteller fra dag til dag? Sjekk ut dagens horoskop her!

Powered by Labrador CMS