horoskop

Månedshoroskop: Januar 2024

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Vi må jo bare si det: Nytt år, nye muligheter!

Månedens stjernetegn: Steinbukken 

Januar bringer nye vaner og en ny framtid. Du har valgt å endre retning i hverdagen, og det er både spennende og skremmende på samme tid. Uansett om du begynner å studere, bytter jobb eller kanskje flytter fra hjembyen, vil januar være en ny start. I midten av perioden møter du mange nye mennesker, og du får øvd deg på dine sosiale ferdigheter. Slutten av perioden byr på fantastiske nyheter, et morsomt valg og et interessant vennskap. Dette er en tid hvor mye endrer seg, samtidig som det er stabilitet og trygghet både i valgene du tar og i personen du er i ferd med å bli. 

Månedens råd: Januar blir helt spesiell for deg, så nyt dagene.

Her kan du lese horoskop hver dag. 

Månedshoroskop januar

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Det nye året begynner like friskt som en kald vinterdag. Du kjenner deg full av selvtillit og glede. Det har vært en prosess å legge ting bak seg, men nå føler du at du er på rett vei, og at du kan unne deg en frisk start både på jobben og hjemme. Januar dreier seg mye om personlig utvikling uten å legge press på seg selv. I slutten av måneden ser det ut til at du ikke blir kvitt en forkjølelse.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Du starter året med mange spørsmålstegn. Det er mye som er uklart i livet ditt akkurat nå, både når det gjelder jobb og privatliv. Du går inn i en periode fylt av omveltninger, og det merkes. Det er en rastløshet i horoskopet ditt som vanligvis ikke finnes hos jordtegnene. Det viktigste i denne perioden er at du er tålmodig med deg selv og at du aksepterer følelsene dine. 

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Du tar fatt på januar sterkere og mer harmonisk enn du har vært på lenge. Etter en følelsesmessig turbulent desember, har du modnet i måten du håndterer deg selv på. Du har innsett at livet er en konstant læringsprosess, og at du ikke trenger å vite alt på én gang. Som singel er dette en god periode for å møte nye mennesker. Du er mer åpen enn nå enn vanligvis, og du er villig til å absorbere nye tanker og ideer.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Begynnelsen av året vil være en harmonisk tid, der du har en del fri. Dette er dager du tilbringer med venner eller familie. Hvis du har muligheten, kan du til og med reise bort noen dager. Midten av januar handler om å komme tilbake i hverdagen og finne tilbake til rutinene. Det vil tidvis være en vanskelig tid, der du føler at du ikke rekker over alt du ønsker å ta igjen. 

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Januar bringer med seg nye drømmer og håp. Du har avsluttet et langt år der du har lært mange verdifulle lekser, og nå går du inn i 2024 med mer balanse og større selvtillit. Har du en partner, jobber du mye med forholdet ditt i begynnelsen av måneden. Dere føler at dere ikke har fått nok tid til hverandre. Slutten av perioden gjør et innhogg i økonomien, så det er greit å ha litt reserver.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Januar starter i et rolig tempo. Du fordøyer fortsatt jula og nyttårsaften. Dette er en tid for refleksjon og dype tanker. Midten av perioden blir litt livligere. Du blir kasta inn i et nytt problem på arbeidsplassen din, og det blir en interessant nøtt å knekke. I slutten av januar bringer Månen en sterk energi inn i horoskopet ditt. Dette er en god periode for å starte nye prosjekter, men også en tid for å gå videre og gi slipp på fortiden.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Etter en dramatisk avslutning på fjoråret virker januar litt kjedelig og langsom. Det skjer ikke mye i denne perioden, men det gir rom for deg til å tenke over livet ditt og hva det er du ønsker å oppnå i nær framtid. En venn har alvorlige økonomiske problemer og ber deg om et lån. Vær alltid forsiktig med å blande vennskap og økonomi, da det kan lett oppstå vansker som kan være vanskelige å håndtere.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Januar blir litt av en kalddusj for økonomien. Du har ikke ofret utgiftene dine så mange tanker, og derfor er du helt uforberedt når det kommer en regning du ikke hadde forventa. Har du satt av penger, er det bra, men risikoen er stor for at du ikke har spart så mye. Midten i måneden handler om rimelig moro og å finne gull i hverdagen. Slutten av perioden byr på en fantastisk velkommen overraskelse. Du avslutter perioden på topp.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Januar blir rolig og harmonisk. Etter en glitrende avslutning på fjoråret trenger du tid til å hvile og trekke pusten. Midt i perioden blir litt av en oppstart både på jobb og privat. Du kommer i gang med dine gode vaner som å trene og spise sunnere, samtidig som du gradvis øker tempoet på jobben. I slutten av januar får du nyheter som setter en del ting på spissen. Du blir tvunget til å velge, og dette er et valg du ikke ønsker å ta.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Se månedens tegn. 

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

I januar jobber du mye med å bli ferdig med ulike prosjekter. Om dette er en seig periode for andre, er det stikk motsatt for deg. Du har et høyt tempo gjennom hele måneden og stresser mye. Det er en risiko for at du får en eller annen form for sykdom i midten av januar, og det uventa sengeleiet belyser noen ting du ønsker å få gjort. Du blir frustrert og synes det er vanskelig å finne roen. 

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Januar blir et avbrekk fra hverdagen. Kanskje har du fri mye av måneden eller bare noen få dager i begynnelsen av perioden. Uansett stresser du ikke; du tar deg den tiden du trenger både privat og på jobben til komme à jour og finne deg til rette i hverdagen igjen. I midten av periode kan det hende du får en ny leder. Slutten av januar handler om tillit og viktigheten av å kunne tie

Her kan du lese hele årshoroskop for 2023.

Powered by Labrador CMS