horoskop

Månedshoroskop: Desember 2023

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Så var det jul igjen ... Hva vil denne måneden bringe ifølge stjernene? 

Månedens stjernetegn: Skytten. 

Skytten elsker desember. Dels fordi det er din måned, men også fordi det er en periode med mye fokus på det sosiale. I år starter måneden i full fart, og det gir deg massevis av positiv energi. Den eneste skyen på himmelen kan være at du er så trøtt. Akkurat som Løven er du avhengig av sollys, og nå når dagene er så korte er det godt tenkelig at du ikke får den dosen med sol som du trenger. En helgetur eller lysterapi kan være løsningen på problemet. Jula blir veldig koselig, og den tilbringes sammen med familien. Nyttårsaften byr på en morsom overraskelse og et kjært gjensyn. 

Månedens råd: Sørg for å være utendørs når sola skinner.

Les også: Årshoroskop for 2023.

Månedshoroskop november 2023

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Begynnelsen av desember blir opptakten til en veldig intensiv periode både privat og på jobben. Her gjelder det om å holde energinivået oppe hele veien fram til det nye året. For deg er det spesielt viktig å ta hånd om dine basale behov som søvn og mat. Det er når du begynner å slurve at du risikerer å pådra deg forkjølelser og andre plager. Jula blir koselig, men også stressende – siden du løper hit og dit. Nyttår handler om en avslutning og en ny begynnelse.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Du innleder desember fylt av energi og en enorm stå på-vilje. På jobben er du både effektiv og kreativ, og på privaten ser det ut til at din kunstneriske side blomstrer. I jula prøver du å ta fri så mye du kan. Du trenger tid til å samle tankene dine, men også til å treffe slekt og være sammen med den nære familien. I romjula får du gode nyheter som dreier seg om økonomien. Fullmånen den 27. gir deg positiv energi, som du tar med deg inn i det nye året. 

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

I begynnelsen av desember blir du innhenta av følelsene dine, og det er en risiko for at du bryter sammen. Dette er en legende prosess som er bra for deg, så tillat deg å kjenne på disse sterke følelsene. I midten av perioden føler du deg sterkere og mer harmonisk enn du har gjort på lenge. Du avslutter året med å vokse – både følelsesmessig og i din evne til å håndtere problemer. Jula blir en rolig høytid med dine aller nærmeste, mens nyttårsaften byr på glitter og fest.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

I begynnelsen av desember kjenner du på mye stress og uro på jobben. Det er noe som har forandret seg på arbeidsplassen, og det har ført til at du kjenner at du ikke lenger har kontroll. I denne perioden er det viktig at du får støtte hjemme eller av vennene dine. Midten av desember er dedikert til forberedelser til jul og nyttår. Du fokuserer på den sosiale delen av livet ditt, og prøver å fortrenge jobben. Jula handler om å være sammen med dine nære og kjære, mens det er vennene dine som får fullt fokus på nyttårsaften.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Hvis november dreide seg om et driv og framtidsfokus, blir desember litt mer ettertenksom. Allerede i begynnelsen av perioden vender du blikket innover, og begynner å fundere mye på hvem du er og hvor du er på vei. Det ser ut til at du vil feire en litt annerledes jul i år; kanskje reiser du bort, eller så velger du å ikke feire på tradisjonelt vis. Fullmånen i romjula kommer til å markere en avslutning, men også nye muligheter.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Desember innledes i full fyr og gir deg en kickstart inn i årets siste måned. Du kommer til å trenge all denne energien for å holde ut hele veien fram til mål. For deg blir desember litt av et race, der du skal rekke alt både på jobben og privat. For de fleste Jomfruer blir jula og nyttår en pause fra hverdagen, der du får sjansen til å få igjen pusten. I denne perioden er du mye sammen med familien og dine nærmeste.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

For din del blir desember en ny start. Etter en tidvis tøff november trenger du litt lys og glede i mørket. Du møter mange nye, interessante personer, spesielt i begynnelsen av måneden. Er du singel, kan det være nå du innleder en flørt eller treffer den store kjærligheten. I løpet av jula prøver du å løse en konflikt i familien. Du har lite lyst til å feire jul sammen med personer som krangler. Nyttårsaften handler om glitter og glamour.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Starten på desember blir relativt rolig. Du avstår fra sosial mingling til fordel for dine personlige interesser. Akkurat nå har du ikke noe behov for å omgås andre enn de du selv velger å være sammen med. Du har kommet fram til at tiden din er altfor verdifull til å sløses bort på meningsløse relasjoner med mennesker som verken gir deg noe eller som du ikke har noe å tilføre. I jula tar du en modig beslutning som dreier seg om framtiden din. 

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Se månedens tegn. 

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

I begynnelsen av desember får du et fristende tilbud. Det handler om at noen vil satse på deg og talentet ditt. Selv om du blir smigra, er det ingen selvfølge at du takker ja. Denne satsingen kommer til å kreve store investeringer i form av tid og jobb fra din side. Du står helt enkelt overfor et veivalg. Jula blir en pause fra hverdagen, og den bruker du sammen med familie og venner. Nyttårsaften handler om lidenskap.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

I desember blir det mer fokus på ditt sosiale liv enn på jobben. Hele høsten har på et eller annet vis kretset rundt jobben, men nå er det familien som gjelder. I midten av måneden begynner du å legge planer for et nytt tilskudd til familien. Det kan være et barn, et husdyr eller noe lignende. Dette er noe som kommer til å forandre hverdagen din. Jula og nyttår blir en verdifull pause i hverdagen, og er en tid der du gjør ditt for å forgylle tilværelsen.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Desember fokuserer på dine behov, og spesielt i begynnelsen av måneden. Det kan godt tenkes at du er nyforelska, og da er det kun du og kjæresten som gjelder. Dette er en herlig tid, men også en tid der du tidvis kan oppleve uro og tvil. Midten av desember byr på en nymåne, og med den kommer en vilje til å ta ting, både privat og på jobben, ett steg videre. I jula får du hvilt deg mye og kost deg sammen med familien. Nyttårsaften blir fin og romantisk.

Her kan du lese hele årshoroskop for 2023.

Powered by Labrador CMS