Månedshoroskop: Desember 2021

Foto: Imaxtree

Slik blir desember for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop desember 2021: Desember er endelig her, og vipps så er det jul! Men – før julehøytiden er det mye som kan skje. Hva ligger i kortene for årets siste måned?

Slik blir denne måneden ifølge stjernene:

Den sjarmerende, glade og frihetselskende Skytten styres av gigantplaneten Jupiter. Det er lett å like en Skytt; din optimisme, humor og ærlighet tiltaler de aller fleste. Du er nysgjerrig og rastløs – en som stadig er på søken uten noen tydelige mål. Du fungerer best i selvstendige yrker der du ikke har så mange direktiver å forholde deg til. Det lig- ger i tegnets natur å lengte etter det du ikke har. Begrensninger og strenge regler får deg til å krympe og føle deg liten. Som Skytt trenger du friheten din for å være den beste versjonen av deg selv. Å være i et forhold med Skytten innebærer å ha tillit og å våge å slippe taket.
Månedens råd: Pass på økonomien.

Månedshoroskop desember 2021:

Væren 21. mars – 20. april

Desember dreier seg om å kanalisere energi og igjen finne fokus. Denne måneden har du mange baller i lufta, og det kan være vanskelig å prioritere. Du har vært innestengt og har måttet opptre forsiktig lenge, og nå føler du deg usikker i den nye friheten. Det er vanskelig å si nei til ting – selv om verken økonomien eller tiden tillater at du deltar. Summa summarum blir desember intens, men fantastisk fin.

Tyren​ 21. april – 21. mai

Denne måneden blir innledningen til en ny start. Kanskje du tar fatt på et studie – enten for å videreutdanne deg eller kun for moro skyld. Det kan også handle om en forandring i jobbsituasjonen. Uansett hva som skjer i desember, så er alle forandringer av det gode, og du skal bare flyte med. I denne perioden vil familien være svært viktig for deg, og du tilbringer mye tid med dine nærmeste.

Tvillingene​ 22. mai – 21. juni

Desember byr på litt av en oppvåkning for Tvillingen. Du innser at du det siste året har gått rundt i din egen boble, og nå når den brister blir du forvirra og sliter med å finne plassen din. Tillat at ting får lande; det er helt greit at det tar litt tid å komme tilbake til en normal hverdag igjen. På sett og vis har de siste to årene vært så annerledes at ingenting vil bli akkurat som før. Du henter nye krefter i juleferien.

Krepsen 22. juni – 22. juli​

Desember blir en karusell av fornøyelser, jobb og altfor sene kvelder. Til tross for at du nyter hvert sekund, føler du at du savner noe eller noen. Der er som om den siste puslespillbiten mangler for at dette skal kunne bli en helt optimal måned. I midten av perioden tar du mot til deg og kontakter en person som fortsatt er i tankene dine. Uansett om dere begynner å sees igjen eller ikke, vil du iallfall prøve å finne tilbake til vedkommende.

Løven​ 23. juli – 23. august

I desember prøver du å få orden på hverdagen din igjen. Du etablerer rutiner for jobb og fritid, og du vil vise verden at du er en seriøs person som man alltid kan stole på. En hemmelig forelskelse på jobben kan få vind i seilene denne måneden. Du har helt enkelt ikke krefter til å kunne bremse følelsene dine – de er så altfor sterke. Er du allerede i et forhold, kan hele situasjonen bli veldig vanskelig.

Jomfruen​ 24. august – 23. september

Starten på desember blir fartsfylt, mens slutten mer dreier seg om å finne veien hjem. Dette blir en måned som både handler om personlig utvikling og en evig søken etter å finne meningen med tilværelsen. Mye av det som har vært hverdagen din blir annerledes, og du blir tvunget til å finne nye veier. Dette er både stressende og veldig nyttig for den forandringshatende Jomfruen. I slutten av perioden kommer familien mer i fokus.

Vekten​ 24. september – 23. oktober

I desember prøver du å være veldig rasjonell, noe som rimer dårlig med din spontane natur. Du prøver å tvinge deg selv til å tenke praktisk og å stole på logikken framfor magefølelsen. Du går en tøff periode i møte, og du er nødt til å være samla, opplada og fokusert. Slutten på perioden preges av et familiedrama og en del vanskelige situasjoner. Dette er en god anledning til å rydde opp i de private problemene dine.

Skorpionen ​ 24. oktober – 22. november

Hvis november dreide seg om personlig utvikling og stimulering, så blir desember stikk motsatt. Mye står i stampe denne perioden, og du synes ikke at du kommer deg videre – uansett hvor mye du prøver å være både kreativ og nytenkende. Problemet ditt kan være at du vil for mye, og da låser det seg. Prøv å senke kravene til deg selv, og stol litt mer på instinktene dine. Slutten av desember kan by på en uventa vinterflørt.

Skytten​ 23. november – 21. desember

Desember innledes og avsluttes med drama, men alle dagene imellom er ganske rolige. Har du muligheten, kommer du til å reise en del i denne perioden. Nye miljøer stimulerer deg og vekker din nysgjerrighet. I desember dagdrømmer du en del, og dette gjør at du kan oppleves som litt fraværende og ufokusert på jobben. Kollegaene dine sier antagelig ikke noe rett ut, men du merker deres misnøye på hvordan de oppfører seg. Slutten av perioden blir festlig, glamorøs og veldig minneverdig, og en god avslutning på et godt år. Denne måneden har du svidd av ganske mye penger, så nå må du prøve å få oversikt over økonomien.

Steinbukken​ 22. desember – 20. januar

Desember blir usedvanlig sosial for den i blant nokså innadvendte Steinbukken. Her får du virkelig trening i å lære deg å sjarmere folk og vinne deres tillit. Desember handler om å nå et personlig mål du satte deg på begynnelsen av året. Du kommer til å prestere langt over dine egne forventninger, og det vil danne et stabilt fundament for framtiden. Denne måneden begynner du å omgås nye, spennende og stimulerende mennesker.

Vannmannen​ 21. januar – 19. februar

Denne måneden blir fartsfylt, sosial og går som en vind. Du har så mange ulike ting du ønsker å rekke i denne perioden at du ikke helt vet hvordan du skal prioritere. Et tips er å dele opp livet ditt i to områder; det private og jobben. Du må finne ut hvor mye tid du er villig til å spandere på disse to områdene, og ta utgangspunkt i dette når du booker inn nye aktiviteter. Slutten av desember kan by på en kortere reise og nye inntrykk.

Fiskene​ 20. februar – 20. mars

Året avsluttes med en ganske rolig måned, der du har muligheten, hvis du vil, til å ta deg litt fri. Alle påkjenningene de siste årene har krevd sin pris og tømt deg for mye energi. Det du trenger nå, er å være sammen med familien, tilbringe mye tid utendørs og ta vare på deg selv. Både jobben og festlighetene må komme i andre rekke – etter helsa og familien din. Slutten av desember blir magisk.
Powered by Labrador CMS