horoskop

Månedshoroskop: Oktober 2023 

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn. 

Publisert Sist oppdatert

Oktober er måneden for kos: Pumpkin Spice, en god bok eller en kveld med favorittserien – gjerne foran en varmende peis. Vi er klare for det danskene kaller «hygge», og dette sier stjernene om den kommende måneden. 

Månedens stjernetegn: Vekten. 

Oktober handler om å roe seg ned og finne en god rytme i hverdagen. Dette hører kanskje ikke så morsomt ut, men det er veldig verdifullt for deg å ha stabilitet i livet ditt. I midten av perioden kan du få flere tidkrevende utfordringer på jobben. Her gjelder det om å tenke innovativt og ikke være redd for å stikke seg fram. Nå når vi går mot mørkere tider, er du ganske mye trøttere om kvelden. Vekten kan slite med vinterhalvåret. En reise til sydligere strøk kan gjøre deg godt, og gi deg ny energi som varer fram til vårparten. I slutten av perioden venter interessante nyheter.

Månedens råd: Ta plassen din

Les også: Årshoroskop for 2023.

Månedshoroskop oktober 2023

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Måneden innledes stabilt for senere å gå over i en mer kommunikativ fase. Væren kan ha vanskeligheter med å uttrykke følelsene sine, men nå føles det bare naturlig å åpne seg. I midten av måneden kan solformørkelsen få deg til å stå opp og evaluere visse ting i livet ditt. Dette blir en periode preget av refleksjon. Slutten av oktober handler om sterke følelser, og om å kunne bryte seg fri fra innarbeidede mønstre som påvirker livet ditt negativt.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Hele oktober preges av forandringer og en ny start. Det blir en utviklende og interessant periode, der du både utfordres og vokser. På jobben få du flere og vanskeligere arbeidsoppgaver, men du synes at hele prosessen fra å lære seg til å omsette kunnskapen i praksis er morsom. Oktober byr på en hel del fest og moro. Til tider kan du tenke at det blir litt mye, men totalt sett blir dette en svært bra måned

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Oktober starter på samme vis som september avsluttet – med lidenskap og glede. Du har det fint nå, og gleden din smitter over på andre. Ikke engang små problemer i hverdagen får deg til å miste humøret. Nymånen den 14. gir deg energi til å ta tak i noen problemer i privatlivet. Dette blir en lærerik, men også delvis slitsom periode. Du tvinges til å innse ting om deg selv som ikke er altfor smigrende. Slutten av perioden byr på en morsom utfordring.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Oktober handler om konflikter og problemer innad i familien, men også om å vokse og bli sterkere sammen. Dette er en måned som byr på mange utfordringer, men midten av måneden handler også om muligheten til å leges, finne tilbake til deg selv og kunne gå videre. Du går ut av denne måneden utstyrt med både optimisme og selvtillit. Slutten av perioden blir betydelig roligere enn begynnelsen. Da er det fest og moro som gjelder.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Du står overfor så mange nye ting denne tiden, og det er om å gjøre at du raskt lærer deg at det ikke finnes rom for å gjøre feil. Oktober handler om utfordringer og personlige mål. Du er sterkere og mer ambisiøs enn du har vært på lenge, men samtidig kan ambisjonene dine stå i veien for de små og verdifulle tingene i livet. Glem ikke å finne en balanse mellom jobb og fritid, karriere og privatliv. Skal du lykkes på ett område, må du ha harmoni i livet ditt.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Det blir en fin og rolig innledning på måneden. Både jobben og privatlivet flyter uten nevneverdige overraskelser – akkurat slik som du vil ha det. Rundt nymånen den 14. begynner enkelte ting sakte å forandres, og du kommer inn i en mer følelsesmessig turbulent periode. Det kan være konflikter på jobben eller uro hjemme som forårsaker en del støy i din ellers så strukturerte hverdag. I slutten av oktober møter du en inspirerende person.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Du innleder oktober med en vilje til å skape skjønnhet rundt deg. Dette blir en kreativ og fin periode, som handler mye om utvikling – både på jobben og i privatlivet. I løpet av måneden begynner du å ta litt mer risiko, og i blant kan du være snublende nær å gjøre noe dumdristig. Du liker følelsen av fare – selv om du nesten alltid holder deg godt innenfor sikkerhetsmarginene. Slutten av perioden handler om å lære seg nye ting.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

I oktober går du fra stabilitet inn i en virvelvind av følelser. Du reagerer sterkt på både kritikk og ros, og ofte tar du nesten til tårene eller bryter ut i latter. Dette blir en periode som byr på en følelsesmessig berg-og-dal-bane. Du har så mye å gi, men for at du skal kunne ha det bra, må du ta deg tid til å bearbeide følelsene dine. Slutten av oktober handler om en større utgift på hjemmebane.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Oktober handler mye om reiser, å prestere og om å komme i god form. Det blir en tøff, men også fin og utfordrende tid. For deg er det viktig å holde deg frisk, så du bør ikke slurve med mat og søvn. I løpet av oktober får du hjelp til å nå målene dine – i form av en person som kun ønsker det beste for deg, og det synes du er deilig. Hvis du er i et forhold, går dette nå inn i en harmonisk og stabil fase. Som singel er det vennene dine som gjelder.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Oktober dreier seg om evnen til å tilpasse seg og om jobbrelaterte utfordringer. Det blir en ganske stressende periode, der du tvinges til å bli konfrontert med mange problemer, men det blir også en tid der du vokser som leder og der selvtilliten øker. Selv om det er mye jobb og lite tid til familie og venner akkurat nå, prøver du å gjøre den tiden du tilbringer med dine nærmeste ekstra verdifull. Slutten av oktober handler om et tilbud.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Oktober handler om å igjen lande i hverdagen og om å orke å møte høsten. Som Fisk kan du være ganske følsom overfor både mørket og kulden. Det er ekstra viktig at du tilbringer de dagene det er sol utendørs. Vær snill mot deg selv, og still ikke altfor høye krav til prestasjoner denne tiden. Den 28. er det fullmåne i Tyren, og den fører med seg en hardt tiltrengt ro og stabilitet i tegnet ditt.

Her kan du lese hele årshoroskop for 2023.

Powered by Labrador CMS