Månedenshoroskop: November 2022

Foto: Launchmetrics Spotlight SM

Slik blir november for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop november 2022: Slik blir oktober og den første ordentlige høstmåneden for deg og ditt stjernetegn.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Den besluttsomme, karismatiske, emosjonelle og intuitive Skorpionen styres av den lille, men småfrekke planeten Pluto. Tegnet er sterkt og lidenskapelig, og drives av sin lidelse og et sterkt jaktinstinkt. Når det kommer til relasjoner, er Skorpionen den som jager. Du blir provosert av mennesker som ikke dras mot deg, og du ser på det som en personlig utfordring å få dem til å endre oppfatning. I en relasjon er Skorpionen svært sjalu, og det kan handle om alt fra et parforhold til vennskap eller å misunne søsknene sine. Dette er et problem du må jobbe med hele livet. Månedens råd: Du må tenke egoistisk.

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

November blir oktobers rake motsetning. Du føler deg trøtt og sliten både på jobben og sosialt. I denne perioden kunne du hatt godt av et miljøskifte. Har du muligheten til å dra på en kortere reise eller ta deg fri et par dager, kan det hjelpe deg gjennom måneden. I denne perioden er humøret vekslende. Du framstår provoserende og sur – noe som fører til at du ofte havner i konflikter.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Dette blir en intensiv måned både på jobben og privat. Du har begynt å bli fortrolig med den rollen du har på jobben, og derfor blir du smigret, men også i tvil når sjefen din vil at du skal ta ytterligere et steg oppover. Tyren er nysgjerrig og liker å lære seg nye ting, men samtidig er ikke tegnet så glad i forandringer. Slutten av perioden byr på et miljøbytte, og dette vil gi deg ny energi.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

I løpet av november står du overfor et ganske delikat dilemma. Her gjelder det om å både være fintfølende og bestemt på én gang. Er du for medgjørlig, blir du overkjørt – og er du for tøff, får du ingen respons fra kollegaene dine. Denne måneden forsøker du suksessivt å bytte ut folk i bekjentskapskretsen din, folk som tar mer energi enn de gir tilbake. Du har ikke plass i livet ditt til disse parasittene.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

November byr både på moro og utfordringer. Mye handler om at du må omfavne det nye i livet ditt og våge å slippe taket på det som har vært. Du tenderer til å holde fast ved relasjoner som lenge har vært døde. Dette er en av Krepsens store utfordringer; å kunne gå videre og legge ting bak seg. I slutten av perioden venter det gode nyheter vedrørende økonomien din. Det ser ut til at du får en lønnsforhøyelse eller bedre arbeidstidsbetingelser.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

November blir litt som en ny start for deg. Når folk rundt deg ser ut til å være slitne og utmattete, er det tvert om for deg. Du finner inspirasjon og arbeidsglede i de små tingene. Og du synes det er ekstra moro å utfordre deg selv på de områdene du ikke behersker så bra. I slutten av måneden venter det noen urovekkende nyheter. Her gjelder det om å prøve å fortsette med å være positiv og ikke gruble for mye.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Nå går du inn i en ganske slitsom periode, der du kjemper med både motivasjonen og energien. Akkurat nå strever du med å finne en god rytme når det gjelder mat- og søvnvaner. Du tenderer til å slurve med maten, og du sliter med å falle til ro på kveldene. Om du ikke allerede trener, kan fysisk aktivitet være en måte å få bukt med disse uvanene på. I slutten av perioden kjenner du på at du begynner å komme i julestemning, og da kvikner du voldsomt til.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Dette blir en intensiv måned, og tiden går fort. Du har mye å gjøre både på jobben og i privatlivet, og det fører til at du slurver med å ta vare på deg selv. Denne perioden finnes det derfor en risiko for at du pådrar deg et par infeksjoner. Noen ganger føles det som om du ikke engang rekker å bli helt frisk før du igjen blir ramma av noe. Kanskje er det på tide å innse at dette er kroppens måte å protestere mot din hektiske livsstil på?

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Til tross for kulden og mørket går du nå inn i en god periode. Du henter krefter hos vennene dine og familien. På jobben venter det en hel del utfordringer, noe som både er moro og slitsomt på én gang. Akkurat nå er du veldig flink til å si nei hvis det blir for mye. Dette gjelder både på jobben og i privatlivet. Enkelte av vennene dine synes du er litt kjedelig, men du vet selv at hvis du skal orke hele vinteren, må du iblant få lov til å være egoistisk. Denne måneden møter du mange inspirerende og fine mennesker. Du lærer mye – spesielt hvis du greier å senke skuldrene og revurdere noen av meningene dine.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Den svermeriske følelsen fra forrige periode begynner å avta, og verden ser ikke lenger like rosenrød ut. Selv om kjærlighet og vennskap er to grunnleggende faktorer som gir deg energi i mørket, handler det mer om en hverdagslig, litt lunken varme i stedet for et rush av følelser. Denne måneden dreier seg i stor grad om å forberede seg til den kommende perioden. Du ønsker å være ett skritt foran.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Begynnelsen på november blir omtrent som oktober. Du har fullt opp, og du rekker ikke å lande før et nytt eventyr begynner. Mot slutten av perioden er du sliten, men lykkelig. Har du muligheten til å reise bort noen dager i slutten av perioden, kan det gi deg det energi-kicket du trenger for å holde ut i desember. I løpet av denne perioden får du mange positive tilbakemeldinger fra kollegaer, sjefer og mentorer.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

I november begynner du å si nei. Du har i lang tid vært altfor snill, og du har stilt opp for mange. Nå er det slutt. Du overveier det nøye før du påtar deg et ekstra oppdrag eller en arbeidsoppgave. Du vet at du er ekstremt sliten og har behov for en lang pause, samtidig som dette er vanskelig å plotte inn i din smekkfulle timeplan. En forkjølelse eller influensa kan tvinge deg inn i den passiviteten du så sårt trenger.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

November blir mye morsommere enn oktober var. Du begynner å føle at du passer bedre inn, og for Fisken er det viktig å høre til. Du har kjempa deg vei i alt det nye, men når du føler at du begynner å lande, kjenner du deg helt utmatta. Nå har du behov for å jobbe mindre – og heller fylle dagene med mer sosialt berikende aktiviteter – for å kunne finne tilbake til ditt mer positive jeg. Slutten av perioden dreier seg om å sette opp budsjett for jule- og nyttårsfeiringen.
Powered by Labrador CMS