horoskop

Månedshoroskop: Mai 2023

Slik blir denne måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Kom mai du skjønne milde!

Vi har snakket om at «våren og sommeren er rett rundt hjørnet» en stund nå, men NÅ er den her – endelig. Vi satser på at været blir nydelig denne måneden, slik at vi kan kle oss i sesongens fineste kjoler og kuleste solbriller.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Tyren er en person som styres av den sensuelle planeten Venus, og det er både bevegelighet og stabilitet i personligheten din. Tyrer er ikke spesielt glad i forandringer, og har ikke lett for å slippe nye mennesker inn i livene sine. Men når du først har akseptert en person, er du ekstremt lojal. Tyren er svært sta, og er det noe du virkelig har troen på, er du i stand til å flytte fjell. Dette er noe som, nå når tidene endrer seg og du er nødt til å være fleksibel og lydhør, også kan føre til problemer for deg. Tyren elsker luksus og omgir seg gjerne med vakre ting.

Månedens råd: Ta grep om økonomien.

Les også: Årshoroskop for 2023.

Månedshoroskop mai 2023

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Nå er våren her, og da blomstrer Væren i all sin prakt. Våren er din tid, og du har det aller best på denne tiden av året. Akkurat nå har du mange utfordringer på jobben, men du er ikke redd for å ta i et tak eller å heve stemmen – når det er nødvendig. Sjefene dine har en sunn respekt for deg, samtidig som de kan synes at det kan bli litt mye av det gode. I privatlivet blir dette en periode som byr på interessante forandringer. Du utvikler kreativiteten din.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Mai blir din måned. Det handler om utvikling både som privatperson og på jobben. I denne perioden har du mange utfordringer i vente, men takket være en positiv innflytelse fra Sola, har du energi nok til å håndtere de vanskeligste problemene. Privat er livet en fryd, uansett om du er i et forhold eller er singel. Er du sistnevnte, er det vennene dine og turer på byen som gjelder. Styrken i utstrålingen og din herlige sjarm fører til at folk flokker seg rundt deg. I slutten av perioden er det på tide å få et overblikk over utgiftene og rydde opp i økonomien – som er noe du liker å gjøre.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Du har nesten bestemt deg for hva du vil gjøre med framtiden din, men fortsatt er det enkelte ting som står og vipper på vektskåla. Mai blir på sett og vis et veiskille, der du er nødt til å bestemme deg for hvordan du vil utvikle deg videre. I midten av perioden blir et vennskap mellom deg og en kollega dypere. Slutten av måneden blir sosial og morsom. Da tilbringer du mye tid med venner og kollegaer, og har mindre tid til familien.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Det er en person i livet ditt som du ikke treffer så ofte, men som alltid er der, et sted bak i tankene dine. Du synes det er rart at det er så vanskelig å gi slipp – til tross for at du har blandede følelser for vedkommende. Denne måneden får dere muligheten til å være litt mer sammen, noe som vil styrke vennskapet og gi deg en bedre forståelse for følelsene dine. Midten av perioden dreier seg om utdanning eller en ny jobb.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Nå når lyset vender tilbake, øker energinivået ditt. Du orker mer på kveldstid og i helgene. Dette blir en periode som handler om personlig utvikling. Du vil forandre deg grunnleggende, og tar flere steg i den retningen du ønsker å gå. I mai tenker du mye på karrieren og å videreutdanne deg. Det ser ut til at du ikke er helt fornøyd med din nåværende jobb, men om du ønsker en forandring, må du selv initiere den.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Også mai blir en aktiv måned, der du er mye utendørs og nyter å se våren våkne til liv igjen. Denne årstiden gir deg håp, og som jordtegn påvirkes du ekstra sterkt av naturen nå. Det kan påvirke både arbeidsrelasjoner og privatlivet. Som singel føler du deg moden til å møte noen, samtidig som du er redd for hva det vil innebære.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

I mai fokuserer du mye på jobben. Tempoet er høyt, og du rekker knapt å få unna alle oppgavene. Du kjenner deg ekstremt stressa, men vet ikke hvordan du skal kunne ta opp dette med sjefen din. For å holde ut de lange dagene nedprioriterer du privatlivet. Når du endelig har litt fri, sørger du for å hvile mye og ta vare på deg selv. Et nytt vennskap sveiper inn i livet ditt i slutten av perioden og tar deg med storm. Vedkommende er en ren naturkraft.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Mai kommer med både nyheter og variasjon. Du blir utfordra på jobben, og du utvikles privat. Denne måneden handler om å ta for seg og ikke være redd for å vise fram talentene dine. Du er en utmerket leder, men en enda bedre medarbeider. Akkurat nå trives du best når du kan jobbe i en fungerende gruppe uten å behøve å være den som tar alle beslutningene. Privat blir dette en måned som dreier seg om kjærlighet og sterke følelser.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Det er en deilig vårfølelse i tegnet ditt, og den gjør deg mer positiv til det aller meste. Akkurat nå nyter du livet, og du er ikke redd for å ta for deg av de mulighetene som dukker opp denne perioden. I privatlivet forsøker du å dra i gang ulike aktiviteter, men det går treigt siden vennene dine ser ut til å være veldig opptatt nå. Du innser at det kanskje er på tide å utvide bekjentskapskretsen litt og få seg noen nye venner.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Mai byr på både utfordringer og moro. Du ønsker å viser hvem du er, hva du kan og at du har et potensial som flere personer ikke har fått med seg. Når en Steinbukk vil noe, strekker hen seg langt for å få igjennom sine ønsker – og det er litt den mentaliteten du dyrker i denne perioden. Du forsøker å overse problemene og bare fokusere på mulighetene. I midten av måneden kan en kortere reise bli den pausen fra hverdagen som du trenger.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Begynnelsen av mai blir intensiv, mens slutten blir noe roligere. Du har lagt inn en aktivitet denne måneden som vil gi deg massevis av energi og sinnsro. Akkurat nå er du flink til å finne en god balanse mellom jobb og fritid, og du maksimerer begge deler. Denne måneden blir du overrasket over en ung slektnings framgang. Du innser at du har feilvurdert denne personens viljestyrke, og det blir en vekker i din egen hverdag.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

I mai blir du kjent med en ny kollega eller venn. Vedkommende lærer deg mye om livet, men også en hel del om deg selv. Dette er en person som er usedvanlig intuitiv, og som dessuten har et inspirerende syn på livet. Denne perioden dreier seg mye om utendørsaktiviteter og om å utvikle en ny interesse. Slutten av måneden handler for det meste om familien og et felles problem dere må håndtere sammen.

Her kan du lese hele årshoroskop for 2023.

Powered by Labrador CMS