Månedshoroskop: Mai 2021

Foto: Imaxtree

Slik blir mai for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop mai 2021: Endelig ser det ut til at Norge, sakte men sikkert, begynner å åpne opp igjen – betyr det at vi kan begynne å leve som normalt igjen? Isåfall er vi SÅ klare. Kanskje stjernene kan fortelle oss noe om hvordan denne våren blir...

Spent på hva resten av 2021 vil bringe? Her finner du årshoroskopet for 2021.

Slik blir denne måneden i følge stjernene:

Den vennlige og lojale Tyren styres av kjærlighetsplaneten Venus, og det gjennomsyrer hele tegnets personlighet. Du er romantisk, snill, lojal, og du har en dragning mot det eksklusive. Tyren elsker luksus – både når det gjelder det ma­terielle og i matveien. Vi finner mange berømte kokker og flere store moteskapere i Tyrens tegn. Tyren er en lagspiller, og har selv ikke noe behov for å skinne i rampelyset. Men havner du der, så er det fordi dine talenter eller ditt valg av yrke fører deg dit. En av Tyrens store fordeler og ulemper er staheten. Den kan flytte fjell, men den kan også føre til de konfliktene som ofte oppstår i en Tyrs liv. Månedens råd: Omfavn livet.

SJEKK HOROSKOPET DITT HVER DAG PÅ ELLE.NO!

Væren 21. mars – 20. april

Mai blir definitivt begynnelsen på noe nytt. Denne måneden kan bli både spennende og urovekkende, og det fordi du er så usikker på framtiden. Heldigvis er Væren en pioner som elsker følelsen av eventyr og det uoppdagede. Dette hjelper deg når du kjenner på angsten i forhold til usikkerheten. Følelsen av frihet og muligheten til å velge er sterkere og viktigere enn uroen. I slutten av perioden er du i en roligere flyt.

​Tyren​ 21. april – 21. mai

Mai blir en svimlende og herlig, men tidvis stres­sende måned. I en lang periode har hele tilværelsen handlet om å holde liv i en flamme som dreier seg om ditt sosiale liv, men nå skjer plutselig alt på en gang. Tempoet øker drastisk på jobben, og kravene til deg blir høyere. Men det pussige er at jo mer som legges på dine skuldre, dess morsommere har du det. Du lærer deg utrolig mange nye ting i denne perioden. I løpet av mai kommer det også en person inn i livet ditt. Vedkommende vil bety svært mye for deg. Dette kan være et nytt vennskap, kjærlighet eller bare en jobbflørt. Uansett har denne personen en veldig positiv innvirkning på livet ditt.

​Tvillingene​ 22. mai – 21. juni

Mai blir en løfterik måned. Det du ikke tok tak i på begynnelsen av året, går du løs på nå. Du vil så mye, og det gjennomsyrer nesten alt du foretar deg. Det eneste negative kan være at du blir for ivrig, og at du drar i gang for mange private prosjekter samtidig. Du har mye energi fra Solen, og det hjelper deg til å holde ut når dagene blir lange og nettene enda lengre. Den perioden du nå går i møte, blir herlig, men intens.

Krepsen ​22. juni – 22. juli

Mai dreier seg om å bli voksen og om å innse at visse relasjoner ikke er ment å vare. Dette er vanskelig for Krepsen, som har et stort behov for å holde fast ved det vante. Denne perioden handler også for en stor del om familien og om kompliserte slektsbånd. Du bryter deg løs fra noen, mens andre kommer du nærmere enn før. Det vokser fram en forståelse og en toleranse innen familien, og denne vil gi dere alle mer frihet.

Løven ​23. juli – 23. august

For din del blir mai en romantisk måned. Enten treffer du en ny person, eller så blomstrer nygamle følelse til liv igjen når du tilfeldigvis møter på en gammel flørt. Spenningen mellom dere har alltid vært der, men nå når dere begge har hatt tid og frihet til å vokse og modnes, kan dere kanskje ta flørten et steg videre. Slutten av perioden blir fylt med prøvelser, men det blir også mye moro. Du vil bli utfordret både fysisk og psykisk.

Jomfruen 24. august – 23. september

Mai handler om lyset, om mennesker du er glad i og om å nyte livet akkurat som det er nå. For Jomfruen er det å ikke detaljplanlegge framtiden, men å ta dagene som de kommer, en helt ny følelse. Du er usedvanlig impulsiv i denne perioden, og det takket være innflytelsen fra den emosjonelle Månen. I slutten av mai skjer det noe som får deg til å forandre den retningen livet ditt har tatt den siste tiden.

Vekten ​24. september – 23. oktober

I løpet av mai innleder du begynnelsen på det nye livet ditt. Du omfavner de forandringene som kommer – til tross for at du er litt engstelig for hva de kan føre med seg. Det finnes en livsglede og massevis av herlig energi i horoskopet ditt nå. Dette hjelper deg når valgene blir mange og framtiden føles litt uviss. I slutten av perioden er økonomien i en bølgedal, så nå er det bra om du har en ekstra buffer å ta fra.

Skorpionen ​24. oktober – 22. november

I løpet av mai skjer det mye nytt både på jobben og i privatlivet. Etter en lang periode uten så mange forandringer, kjenner du deg litt urolig for at det nå skjer så mye på en gang. Vanligvis elsker Skorpionen kjappe forandringer og nyter de utfordringene som livet byr på, men i en lang periode har du vært under jordas innflytelse, og da har tryggheten vært viktigere enn eventyret. Det tar alltid litt tid å omstille seg.

Skytten ​23. november – 21. desember

Mai handler om våren og om de følelsene den bringer med seg. Det er en forelskelse i lufta, og denne rammer deg hardt uansett om du er singel eller i et forhold. Hvorvidt du gjør noe med følelsene dine, avhenger for en stor del av hvor du er i livet, men følelsene som nå rammer deg er like sterke uansett om du gir etter for dem eller ikke. Slutten av måneden blir ganske krevende på jobben, så det gjelder å holde fokus.

Steinbukken ​22. desember – 20. januar

Mai blir en spennende og utfordrende måned, der en masse nye mennesker kommer inn i livet ditt. Enkelte er der for å bli, men andre bare er på besøk en liten stund. De menneskene du møter akkurat nå, har alle en ting felles; de bidrar til å berike livet ditt og til en personlig utvikling. Du blir litt tøffere i denne perioden, og du tør å ta mer plass. I slutten av perioden dukker det også opp en flørt.

Vannmannen 21. januar – 19. februar

Mai dreier seg om nået og om å leve hvert minutt. I denne perioden er du mye utendørs på grunn av en hobby eller et hjemmeprosjekt som innebærer et utemiljø. Det blir en delvis stressende og krevende periode, men samtidig har du det gøy fordi du vet at stresset vil føre til resultater. I slutten av perioden blir en forandring mer tydelig. Det kan virke som om du er på vei mot å flytte eller å bytte jobb.

Fiskene​ 20. februar – 20. mars

Du går en flott måned i møte. Mai fører med seg positiv energi og en masse nye kontakter. Selv om du fremdeles er litt restriktiv når du møter nye personer, så har du et håp om at livet snart skal vende tilbake til normalen. I midten av perioden kan det dukke opp en større utgift, så det gjelder å tenke økonomisk hele måneden. Slutten av perioden bringer sommeren inn i livet ditt – både på et fysisk og psykisk plan.

Powered by Labrador CMS