horoskop

Månedshoroskop: August 2023 

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn. 

Publisert Sist oppdatert

Back to work ... 

Ferien er over for de fleste, og det er klart for hverdag og rutiner igjen. Vil august bringe noe nytt inn i livet ditt? 

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Den karismatiske og varme løven har Sola som sin herskerplanet. Du er en person det er vanskelig å mislike, selv om folk kan irritere seg over at du innimellom er høy på pæra og kan se ned på andre – men du blir tilgitt med det samme du skrur på sjarmen igjen. Ingen greier å være langsint på en Løve, til det har du altfor mange positive sider ved deg. Løven er en trofast partner som er svært lidenskapelig. For deg er nærhet, varme og sex viktig i et forhold, uten disse komponentene blir du ikke værende særlig lenge. Løven er et tegn som finnes i de fleste yrkesgrupper, men du trives best i en jobb der du kan få utløp for ditt iboende drama. 

Månedens råd: Prøv å dempe sjalusien din. 

Les også: Årshoroskop for 2023.

Månedshoroskop juli 2023

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Begynnelsen av august blir rolig. Har du fri, er ikke dette tiden for å dra i gang nye prosjekter; nå skal du bare lade batteriene for høsten. Dette blir en spennende måned som byr på doble fullmåner, noe som betyr at dette er en bra tid for å fatte beslutninger og begynne på ny. I midten av perioden kan du som singel treffe en som du liker svært godt. Slutten av august handler om ikke å stole på folk du ikke kjenner. 

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

August blir en kreativ periode, der du klargjør mye for høsten. De første ukene er noe roligere, men snart trappes tempoet opp og du får flere muligheter til å påvirke ting på jobben. Dette blir en morsom, men også utmattende måned, der nye kollegaer og endrede arbeidsoppgaver blir utfordrende for deg. Selv om alt som skjer er positivt, blir det uunngåelig forandringer – og som Tyr liker du aller best når alt er som det pleier.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

August dreier seg om å sette et punktum og kvitte seg med uvaner. Du vil ha en frisk start denne høsten, men for at det skal skje kreves det både disiplin og en hel del selvinnsikt fra din side. Måneden handler delvis om å bli bedre kjent med seg selv, og om å se både sine positive og negative sider uten skylapper. Det er kun ved å være ærlig mot deg selv at du kan bli den personen du ønsker å være. 

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

I begynnelsen av august er det supermåned, og det påvirker deg positivt. I denne perioden blir det enklere å ta følelsesmessige beslutninger. Midten av august blir passe intens, tempoet er litt roligere på jobben slik at du får tid til å utvikle nye ideer. Måneden dreier seg mye om vennskap og å bygge nye relasjoner. I slutten av perioden blir det en ny supermåned, og for deg markerer dette en ny start. 

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Du innleder august med drama, og avslutter perioden med mer drama, men midt imellom er det ganske rolig og harmonisk. De doble fullmånene påvirker deg mye i begynnelsen og slutten av perioden. Det er da følelsene dine løper løpsk, og du kan bli mer mottakelig for fenomener som sjalusi og mistenksomhet. Måneden blir en sosial og herlig periode, der du treffer mange inspirerende mennesker som kommer til å påvirke deg og livet ditt utover høsten. I midten av måneden får du muligheten til å gjøre ting du ikke opplever så ofte, og du storkoser deg. 

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

I begynnelsen av perioden er du veldig drømmende til å være Jomfru. Å fokusere og strukturere er vanligvis styrkene dine, men nå er det verre … I midten av august finner du igjen tilbake til ditt stabile jeg. Dette er en bra tid for forretninger og økonomiske beslutninger. Når Merkur går inn i retrograd den 23., floker det seg noe til i hverdagen. Denne måneden får du en unik mulighet til å utvikle kunnskapene dine på jobben. 

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Det blir en rolig start på perioden, iallfall jobbmessig. Du unngår stress og stiller svært få krav til deg selv. Begynnelsen av august handler om ettertanke og en indre reise. Du fokuserer på mental styrke og åndelig utvikling. I midten av perioden er du mer sosial, og begynner å aktivisere deg utenom jobben. Slutten av august handler om å møte fordommene dine og vokse som menneske. 

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Du innleder august på samme vis som den forrige perioden ble avslutta. Din sensuelle utstråling gjør at mennesker dras mot deg. Selv er du ikke klar over den primitive, seksuelle kraften som oser av deg, men du nyter alle komplimentene du får. I midten av august står du overfor en ganske vanskelig økonomisk beslutning. Slutten av perioden byr på en blå måne, noe som kan påvirke relasjonene dine ganske mye. 

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

I begynnelsen blir august ganske opprivende. Du slites mellom lidenskapelige følelser og uro. I midten av perioden roer deg seg, og igjen er du bare blid og glad. Nå starter en tid med fest og glede. Du er usedvanlig sosial, og du blir kjent med mange nye og interessante mennesker denne perioden. Slutten av måneden byr på en artig, men ikke uventa nyhet. Dette skal feires! 

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Det er en usikkerhet og en vaklende selvtillit i begynnelsen av august, men supermånen har en herlig påvirkning på deg, og får deg til å utrette ting som overrasker selv deg. Ikke bare presterer du bedre – du leverer toppresultater. Det er mange puslespillbiter som faller på plass denne måneden, og du får også en hel del gode nyheter som handler om framtiden din. Dette er en periode for personlig vekst.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Denne måneden skjer det mye både privat og på jobben. August innledes med at du avslutter et prosjekt og begynner på et nytt. Det blir en stressende, men også svært givende periode. Du reiser en hel del, og spesielt i slutten av måneden. Har du muligheten til det, reiser du sammen med familien, men ellers er det sannsynligvis jobben som tvinger deg ut på tur. Du prøver å være så mye som mulig sammen med vennene dine og familien, for nå er det sosiale ganske viktig for deg. 

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

August innledes med en fullmåne i Vannmannen og avsluttes med en fullmåne i Fiskene. Dette blir en tid som handler om deg – og om å drømme stort. Du funderer mye over livet ditt og hva du ønsker å oppnå, ikke bare karrieremessig, men også privat. Du har kommet til et punkt der du innser hvor viktig det er for deg å prioritere deg selv og dine egne behov. I august kan en konflikt med et familiemedlem eskalere. 

Her kan du lese hele årshoroskop for 2023.

Powered by Labrador CMS