Månedshoroskop: September 2021

Foto: Imaxtree

Slik blir september for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop september 2021: Da var høsten her, dere! Nå som vi har kommet litt inn i faste rutiner igjen og hverdagen har returnert for fullt er det like spennende som alltid å se hva stjernene spår for den kommende måneden. Temperaturen synker mens mørket vender tilbake og spørsmålet som gjenstår er: hva kan du vente deg den i tiden fremover?

Nysgjerrig på hva resten av året vil bringe? Her finner du årshoroskopet for 2021.

Slik blir denne måneden ifølge stjernene:

Den praktiske og organiserte Jomfruen styres av planeten Merkur. På samme vis som Tvillingene, har du lett for å kommunisere tankene og ønskene dine, og du har dessuten en sterk overtalelsesevne når du vil. Jomfruen er strukturert og liker orden. Det trenger ikke å være pedtantisk rundt deg, men du opplever at struktur både letter hverdagen og andre områder i livet. Jomfruen er pragmatisk, og tror ikke på den store kjærligheten – noe som i seg selv er ironisk. For når du faller, så faller du ordentlig! Når du er forelska, forsvinner den kyniske innstillingen din – og du blir varm, myk og romantisk. Månedens råd: Motsetninger tiltrekker hverandre.

Månedshoroskop september 2021:

Væren 21. mars – 20. april

​I løpet av september smyger det seg en hverdagsfølelse inn i tegnet ditt. Du oppdager at du faktisk liker å ha rutiner, og at du har det bedre når du står opp til omtrent samme tid hver dag. Akkurat nå påvirkes du mer av jord, og det fører til at behovet ditt for trygghet og det nære og kjente øker. Denne måneden kommer du nærmere dine kolleger enn før. En stor del av restriksjonene er borte, og dere kan igjen omgås privat.

Tyren​ 21. april – 21. mai

Du har en stressfylt, men morsom måned fylt med aktiviteter å se fram imot. Plutselig er det ikke bare en, men flere sjefer som mener at det er viktig for deg med videreutdanning, og at du er en person de ønsker å satse på. Du sendes på forskjellige kurs, og du får være med på å fatte viktige beslutninger. Det er også en mulighet for forfremmelse. Du ser på dette som både gøy og skremmende på én gang.

Tvillingene​ 22. mai – 21. juni

September blir en god start på høsten for deg. Du har lyktes med å skrape sammen litt ekstra penger, og det gjør at du enten kan unne deg noe fint eller, aller helst, investere dem. I løpet av denne måneden møter du mange nye og interessante mennesker. Du oppdager at du ikke har mista din verbale sjarm i løpet av pandemien, og at du fremdeles kan fortrylle både et stort og et lite publikum med din humor og intelligens.

Krepsen 22. juni – 22. juli​

Det blir en tøff start på september. Det virker som om tempoet er høyere på jobben, og det stilles nye krav til deg som du ikke helt klarer å leve opp til. Mye av dette handler om latskap. Du har helt enkelt vært for slapp denne sommeren, og du har ikke orket å forberede deg på høsten. Du håpet at alt skulle ordne seg allikevel. Nå må du ta igjen ting du har skjøvet foran deg, samtidig som du må prøve å ligge et skritt foran. Dette er slitsomt, men det er verdt innsatsen.

Løven​ 23. juli – 23. august

September kan bli en romantisk periode for nyforelskede Løver. Ingen kan være en så omtenksom og hengiven partner som du er. Det er så mye varme, kjærlighet og lidenskap i vesenet ditt, og det gjelder bare å ha noen du kan øse det hele utover. Som singel er du usedvanlig flørtete, Du har veldig lyst til å treffe noen, og det fører til at du er enda mer utadvent enn til vanlig. På jobben kan det bli en stressende og krevende måned.

Jomfruen​ 24. august – 23. september

I løpet av september kommer du inn i hverdagstralten, og i motsetning til nesten alle de andre tegnene, så elsker du det. Du liker strukturen og forutsigbarheten en hverdag innebærer. For deg er det godt å vite hva dagen har å by på. Du møter en ny kollega i begynnelsen av måneden, og dette vil bli en person som du kommer til å henge mye med på jobben. Dere to er svært ulike, men allikevel fungerer dere så godt sammen. Som singel tenker du mye på kjærligheten. Du vil naturligvis treffe noen, men du er ikke forberedt på å gi opp den friheten du har i dag. Slutten av perioden kan by på en ekstra inntekt for en periode.

Vekten​ 24. september – 23. oktober

Det er en form for uro i forbindelse med høsten, økonomien og jobben. Dette dreier seg primært om at du strever med å bestemme deg for om du er fornøyd der du er, eller om du skal begynne å søke på nye jobber eller gå for mer utdanning. Det er veldig mange ting du ikke liker med din nåværende situasjon, men den er trygg – og du vet hva du har, men ikke hva du får. Kanskje er det på tide å begynne å ta noen sjanser … Noen ganger må man ta spranget for å kunne lykkes.

Skorpionen ​ 24. oktober – 22. november

I september går du fra klarhet til klarhet. Ting som tidligere har vært tvilsomme, føles nå helt selvfølgelige – og du har satt deg noen mål for høsten. Akkurat nå trives du godt med livet, men du skulle gjerne sett at det skjedde noen forandringer på jobben. I løpet av måneden kan det dukke opp et fristende tilbud, som vil få deg til å tenke helt nytt når deg gjelder karrieren din. Slutten av måneden blir usedvanlig sosial.

Skytten​ 23. november – 21. desember

Det blir en ganske slitsom start på måneden. Du har mange forskjellige prosjekter å holde orden på, og, siden du fortsatt er på «sommertid», har du ikke like god oversikt som du pleier. Her gjelder det å fokusere på de riktige tingene og være steinhard i prioriteringene dine. Takk ikke ja til oppgaver på jobben før du er helt sikker på at du greier å håndtere dem. Slutten av måneden handler om en stor forandring i privatlivet.

Steinbukken​ 22. desember – 20. januar

September blir like framgangsrik som august – selv om det blir en betydelig mer krevende måned. Du får ingenting gratis, men alt det harde sliten du legger ned i å nå målene dine gir resultater. I løpet av våren begynner å innse at du har tatt et realt steg framover, og nå kan du bruke dette overtaket mot den rådende konkurransen. Midten av måneden kan by på en uventet, men velkommen reise. Slutten av perioden handler om varme følelser og lidenskap.

Vannmannen​ 21. januar – 19. februar

I september oppdager du at du nesten har litt for mye fritid. Plutselig har et selvpålagt ansvar forsvunnet, og det innebærer en helt annen hverdag for deg. Du begynner å fundere på om du skal ta opp igjen en nygammel hobby. Det er ikke mangel på tid som bremser deg, men snarere plass. Kanskje du skal skaffe deg et lager eller et lokale til å drive virksomheten din i. I slutten av september kan det dukke opp et tilbud om en høyere stilling.

Fiskene​ 20. februar – 20. mars

Du bestemmer deg for å for å prøve å finne tilbake til den harmoniske personen du er blitt det siste året. Nå når kravene er høyere og tempoet mer stressende, er det ekstra viktig å kunne stoppe opp og reflektere over hverdagen. Du har ikke noe ønske om å havne i den samme situasjonen som du var i i 2019, da du ikke orket å gjøre noe annet enn å jobbe. I slutten av måneden møter du en person som virkelig får deg til å blomstre og omfavne livet.

Powered by Labrador CMS