YouTube-stjerne står bak julens fineste sminkekolleksjon

Vi har snakket med Patrick Starrr om hans samarbeidskolleksjon med MAC, full av glitter og juleglam. Og du kan vinne produktene!

Publisert Sist oppdatert

For femte gang lanserer MAC en samarbeidskolleksjon med den amerikanske YouTube-stjerna Patrick Starrr, etter å ha gjort stor suksess med foregående kolleksjoner.

Både forpakningen og selve produktlinjen skriker av jul, glitter og glamour og vi kan nesten ikke vente med å få kloa i de nydelige øyenskyggepalettene og glitrende lipglossene.

Alt du må vite om selvbruning til sesongens fester!

Kolleksjonen har navnet ”Sleigh Ride” og består av tre matte leppestifter, fem Dazzleglass-lipglosser, to øyenskyggepaletter med seks farger hver, tre løse pigmenter, et Mineralize Skinfinish-pudder og en relansering av fjorårets megasuksess Patrick’s setting powder. Produktene koster fra kr 175 og er i salg fra 1. desember.

Vi har vært så heldige å få en prat med sprudlende Patrick Starrr om hans største inspirasjonskilder, favorittprodukter og beste sminketips.

Har du noen spesielle sminketriks i ermet du mener flere burde benytte seg av?

– Jeg elsker å “bake” med pudderet “Patrick’s Powder” fra MAC Cosmetics. Et annet triks jeg er glad i er å skrape opp overflaten av et kompaktpudder litt slik at det blir en løs pudderfoundation.

Hvor finner du inspirasjon når du lager sminkekolleksjoner?

– Sosiale medier! Jeg oppdager nye makeupartister og drag queens hver dag!

Hvis du bare kunne brukt to øyenskygger og to leppestifter resten av livet – hvilke ville du valgt?

– Omg! Øyenskyggene ”Saddle” og ”Texture” og min ”MamaStarrr”-leppestift og ”Fashion Punch”-LipGlass, alle fra mine egne kolleksjoner så klart!

Har du noen tips til dem som føler at de ikke kan bruke en knallfarget leppestift eller annen fargerik og iøynefallende sminke?

– Prøv å kjøre på med hele pakka, ikke kun fargesterk leppestift eller fargesterk øyensminke. Gå for konturering, highlight, vipper og alt sammen, og legg ekstra vekt på de ansiktstrekkene du ønsker å fremheve.

Hva mener du er den ultimate julebord-looken i år?

– High sparkle glam! Glødende highlighter på kinnene, iøynefallende glitrende øyne og en vakker leppefarge – nude eller rød – men den må være glossy. Rett og slett hele min ”Slay Ride”-kolleksjon!

Hvordan får man den perfekte sexy smokey eye-looken?

– Legg de lyseste fargene først og de mørke til sist. Jeg elsker å bruke en kohl-blyant som kan duses ut for et ekstra sexy smokey resultat.

I samarbeid med MAC Cosmetics gir vi bort en nydelig gavepakke med produkter fra deres samarbeidskolleksjon med Patrick Starrr. Se @ellenorge på Instagram for å delta i konkurransen!

Se den norske makeupartisten Dajana Tomanovics tre hotteste festsminke-looks

Powered by Labrador CMS