Maanesten lanserer norsk nettbutikk

... Og en ny, magisk kolleksjon!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Maanesten.

Det er ingen nyhet at ELLE har en spirituell side. Vi er lidenskapelig opptatt av horoskop, og er svak for symbolikk og alt som innehar en dypere, eller mer personlig betydning. Nå har danske Maanesten lansert en kolleksjon som virkelig resonnerer med vår spirituELLE side – akkurat idet vi har begynt å tenke på både julebord og ønskelister...

Moonrise Magic

Når Maanesten nå lanserer sin AW21-kolleksjon, befinner de seg i en ny og magisk tid. Kolleksjonen, som har fått navnet 'Moonrise Magic', kretser rundt tematikk som nattens mystikk, skjulte skatter, hva som skjer i verden når månen står høyt på himmelen, og magien som oppstår.

Maanestens grunnlegger og designer, Lotte Venø Callesen, forteller ELLE om kolleksjonen:

– Magi har vært en forbindelse mellom mennesket og naturen i tusenvis av år, på tvers av både land og kulturer. I dag har vi, mer en noen gang, bruk for naturens fellesskap og det å føles oss grounded. Vi lengter etter virkelighetsflukt i en travel, konkret verden. Vi trenger å tro på at det vi drømmer om på natten, kan bli virkelighet når vi våkner.

Personlig og håndlaget

'Moonrise Magic' hyller også håndverket, og er, i likhet med alle Maanestens smykker, håndlaget på deres verksted i Jaipur, India. Kolleksjonen er spekket med perledryppende halvmåner og kraftfulle edelstener i et uttrykk som kan beskrives som fortryllende.

Smykker og tilbehør sier mye om hvem vi er. De kan fortelle noe om våre historier, våre ønsker og drømmer. Gjennom sine smykker har Maanesten alltid ønsket å gi små dråper av håp og fortellinger i et spirituelt univers, der alt henger sammen, og 'Moonrise Magic' er intet unntak.

Hvert eneste smykke har også sin egen historie. Nattsvermeren er et gammel symbol på forandring, nye tider og transformasjon. Månen representer store krefter, feminin energi og livets gang på jorden. Noe av denne symbolikken kommer tydelig frem i smykker som Astrea, Buffy og Sunniva. Tre ulike styles, som på hver sin måte representerer kolleksjonens magiske og mystiske karakter, samtidig som Maanestens velkjente asymmetriske design bidrar til å gi smykkene et mer personlig preg. Uttrykket er avslappet, samtidig som materialene er klassiske.

Astrea øredobber, 650 kr

Buffy øredobber, 550 kr

Sunniva øredobber, 450 kr

'Moonrise Magic'-kolleksjonen har nettopp ankommet Maanestens butikker og nettbutikk, og nylig lanserte også Maanesten en norsk nettbutikk, slik at alle norske kunder endelig kan handle uten å måtte betale toll. Oppdag nettbutikken her!

Powered by Labrador CMS