Louis Vuitton med ny butikk i Oslo

Drøm deg bort i den nye butikken til det franske motehuset.

Publisert Sist oppdatert

6. desember – femten år etter at de åpnet sin første butikk i Oslo, har Louis Vuitton åpnet dørene til en splitter nye butikk midt på Karl Johan i Oslo. Butikken rommer hele 480 kvadratmeter – mer enn nok boltreplass, med andre ord.

Det ikoniske franske motehuset har skapt et eget univers på hele to etasjer, med kleskolleksjon til både dame og herre, skinnvarer, tilbehør, sko, eksklusive smykker, klokker og duft. Mer eller mindre alt Louis Vuitton har å tilby, finner du nå i hjertet av Oslo!

Ikke nok med at butikken bugner over av high fashion, men interiøret og butikken i seg selv er utrolig inspirerende! Her er det en perfekt miks av skandinavisk, naturlig og lyst interiør og fargerik og lekenhet fra designere som India Madhavi, Niels Eilersen og Dick Cordemeijer.

I tillegg til at man har tilgang på hele Louis Vuittons univers, så kan man også booke en privat salong. Da får man en egen privat avdeling – uten innsyn, og man kan se nærmere på eksklusive varer og gjøre spesialbestillinger i ro og mak.

Vi anbefaler å ta turen innom for en aldri så liten drømmesession.

Se bilder fra butikken her:

Foto: Louis Vuitton

Foto: Louis Vuitton

Foto: Louis Vuiton

Foto: Louis Vuitton

Foto: Louis Vuitton

Foto: Louis Vuitton

Foto: Louis Vuitton

Foto: Louis Vuitton

Foto: Louis Vuitton

Louis Vuitton ligger i Karl Johans gate 16C og holder åpnet mandag-lørdag fra 10-18.00.

Powered by Labrador CMS