Slik får du blafrende blikk

En maskara som gir ekstra lengde er ikke alltid nok. Lær deg triksene her og gå helgen i møte med dådyrblikk.

Publisert Sist oppdatert

En god maskara er et must, men det er ikke alltid du får effekten du ønsker med kun maskara. Løsvipper er genialt, men ikke alltid like lett å påføre. Derfor viser vi deg, steg for steg, hvordan du enkelt kan sette på løsvippene og få et lekkert og sexy resultat.

Mer skjønnhet fra ELLE.no ser du her!

SLIK SETTER DU PÅ LØSVIPPER

- Påfør en svart våt eyeliner. Det vil hjelpe deg med å skjule limet fra løsvippene.

- Bruk gjerne en vippetang før du tar på maskara, dette for å unngå at vippene brekker. Dessuten er det lettere for vippene å blande seg med løsvippene når de er bøyd.

- Når du har tatt på våtliner og maskara, er du klar for å lime på løsvippene.

- Påfør vippelimet på kanten av løsvippene og legg dem direkte over dine egne vipper. Dytt løsvippene forsiktig mot huden og hold dem fast til limet har tørket. Pass på at du ikke bruker for mye lim, da dette vil skape unødvendige problemer.

- Hvis noe av limet syns etterpå, kan du prøve å fjerne det forsiktig med en q-tips og dekke over med litt mer sort, våt eyeliner for å få et perfekt resultat.

- Fremgangsmåten er den samme om du bruker hele vipper eller punktvipper.

- Prøv å feste dem så likt som mulig over begge øynene.

1. YSL Eyeliner Effet Faux Cils Shocking, 305,-// 2. Helena Rubenstein Lash Queen Feline Blacks Mascara Blackblack, 335,-// 3. Vippetang, 119,-// 4. Punktvipper fra Revlon, 199,-// 5. Sweed Lashes Ash, 149,-

Har du fått med deg:

Vårens mest trendy hårfarger

Slik får du perfekt hud

Powered by Labrador CMS