Valentino og L’Oréal kommer med skjønnhetsprodukter

Foto: Getty Images

Snart får du kjøpt skjønnhetsprodukter med Maison Valentino-logo.

Publisert Sist oppdatert

Denne uken ble det klart at Valentino og L’Oréal går sammen og skal utvikle skjønnhetsprodukter under det ikoniske motehusets navn og logo.

Nyhet: Kaia Gerber blir designer

I pressemeldingen skriver de: "Valentino og L’Oréal har signert en internasjonal langsiktig lisensavtale for etableringen, utvikling og distribusjon av luksuriøse dufter og skjønnhetsprodukter under Valentino-merkevaren. Målet med det nye samarbeidet er å bringe den kreative visjonen til Valentino ut til et enda bredere publikum ved hjelp av L’Oréals ekspertise innen skjønnhetsindustrien".

Og grunnen til at L’Oréal er ivrig etter å være partner med Valentino er tydelig: "Valentino er et bilde på dagens skjønnhet, det ekstraordinære og det moderne, og gir dermed en sterk inspirasjon til duft og skjønnhetsprodukter.

CEO i Valentino, Stefano Sassi sier i pressemeldingen at: "Vi er veldig glade for å starte dette sammen med L'Oréal for å videreutvikle merket også innen skjønnhet. Vi tror at Valentino har et stort potensiale i kategorien, og med L'Oréals kompetanse innen feltet vil Valentino kunne realisere det potensialet".

I dag har Valentino kontrakt med skjønnhetsgiganten Puig. Denne utløper i slutten av 2018, så det blir først i 2019 vi vil se de nye produktene fra Valentino under L’Oréal.

Saken er fra ELLE UK

Du har vel fått med deg at Valentino åpner i Oslo?

Powered by Labrador CMS