Det beste fra London Fashion Week

Neste vår og sommer blir hot – uansett vær!

Publisert Sist oppdatert

Dressed up London! Det er en ganske så pyntet vår vi har i vente, skal vi tro London Fashion Week. Fine dresser, kjoler med cut-outs, laget av komfortable stoffer, detaljer som metalliske stoffer, paljetter og fjær, en god dose oransje toner og nydelig skreddersøm. Dette er høydepunktene fra London.

Victoria Beckham SS 22

Designeren Victoria Beckham har kanskje designet de fineste, metalliske buksene for neste sesong – stylet med lysegul parkas over er dette en forfriskende vår-look.

Nydelige kjoler med cut out-detaljer, sterke referanser til herreklær, i kombinasjon og en klassisk palett med en liten dose pastell. Vi drømmer om den svarte kjolen, den nydelige pudderkjolen i stretch med naken rygg og de metalliske buksene.

Se kolleksjonen her:

David Koma SS22

Heisann, party girl á la London! David Koma er ikke i tvil – neste sesong blir det fest!

Kolleksjonen hans var som en hyllest til det über-glamorøse, glitzy livet. Om du tar festen privat eller langs rivieraen neste sommer, så er plaggene hans skapt for å bli med på moroa. Nydelige partykjoler, fjærdetaljer og catsuits. Neste sommer blir hot, uansett vær...

Se kolleksjonen her:

J.W Anderson SS22

Vi ser en litt mer avkledd og kroppsnær J.W Anderson til våren – litt mer hud, feminine snitt og delikate tekstiler.

Bildene som kom fra London Fashion Week, er tatt av den legendariske kunst og motefotografen, Juergen Teller, og hans spydspiss for neste vår er den danske supermodellen Mona Tougaard. Vi har allerede spottet mange plagg som kommer til å florere på it-jentenes Instagram neste vår.

Se kolleksjonen her:

Foto: Press Office

Simone Rocha SS22

Voluminøse kjoler, blonder, ekstra store krager, grove boots, knestrømper og en drøm av en skinnjakke. En kolleksjon som oste av London med sterk Simone Rocha-DNA. Rett og slett helt fantastisk!

Se kolleksjonen her:

Foto: Imaxtree

info@imaxtree.com

Powered by Labrador CMS