Vårens fineste treningstøy

Det stemmer faktisk at nytt og fresht treningstøy gjør dørstokkmila litt kortere.

Publisert Sist oppdatert

Fine treningsklær: Nå som det går mot lysere tider, kan det være gøy å investere i litt nytt treningsklær. Være seg om du trives best på yogamatta, på treningssenteret eller på løpetur, dette er hva som står på ønskelista vår denne våren.

Fine treningsklær: Plaggene vi vil ha nå!

På yogamatta

Genser fra Vaara, kr 3189// Yogahjul fra Casall, kr 599// Topp fra Pierre Robert, kr 249.

En litt stor, kort 80-tallsgenser å ha over treningstoppen er superfresht. Og den kan gjerne være i en pastellfarge. Gå for en treningstopp du føler deg vel i og liker du å trene yoga hjemme? Hva med å invester i et yogahjul som gjør hjemmetreningen mer spennende?

T-skjorte fra Varley, kr 792// Matte fra Abilica, kr 389// Tights fra Rituals Soulwear, kr 399.

Når man trener yoga er det deilig å ha på seg plagg som puster og som er komfortable på kroppen. Gå gjerne for litt naturlige farger, som grått, brunt og sort. Det kan være greit å ha en egen yogamatte, denne flaskegrønne matten fra Abilica er perfekt å trene yoga med!

På treningssenteret

Hoppetau fra Casall, kr 189// Tights fra Nike, kr 449// Topp fra Kari Traa, kr 599.// Asics Gel Quantum, kr 999.

Å hoppe hoppetau er superbra trening, pakk det med deg når du er på reise eller ta det med på treningsstudioet hvor du trener. Denne sesongen er farger som burgunder, fuksia-rosa, rødt og grått super trendy å trene med. Gå gjerne for et par sko i en lysere farge enn antrekket.

T-skjorte fra Rönisch, kr 449// Bag fra Andi, kr 1715// Drikkeflaske fra Mizu, kr 299.

Denne t-skjorta med knute foran er superfin til en treningsbukse, og drikkeflaske og en fin bag er jo et must når man trener...

På løpetur

Genser fra Peak Performance, kr 1000// Topp fra LNDR, kr 599// Tights fra Stella McCartney x Adidas, kr 1099.

Funksjonelle og bevegelige plagg er essensielt når man skal ut og trene. Invester gjerne i farger som grønt, blått og grått.

T-skjorte fra Kari Traa, kr 399// Fitbit Charge 3, kr 1499// Adidas Ultraboost, kr 1899.

En t-skjorte man kan svette i, er godt å ha når man løper. Og er du opptatt av å måle puls og kilometerne du løper, er kanskje en Fitbit verdt hver krone? Ultraboost-joggeskoen fra Adidas har stått på ønskelisten vår lenge. Like kul til en treningstights som til jeans når våren kommer.

Powered by Labrador CMS