5 enkle tips til bedre søvn

Tips bedre søvn

Slik sover du bedre om natten!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Rituals

Sliter du med å sove? Eller trenger du tips for en bedre nattesøvn?

I en hektisk hverdag kan det virkelig gjøre underverker for kropp og sjel å nyte et varmt bad, kose seg med en kopp te og massere huden med næringsrike oljer.

Den nye serien The Ritual of Jing inneholder produkter som hjelper deg med å finne en indre ro og får deg til å senke skuldrene og virkelig slappe av.

5 enkle tips til bedre søvn

Før du skal legge deg for kvelden, er det viktig å få renset både kropp og sjel for stress og negative tanker.

Du kan enkelt finne en indre ro med små meningsfulle øyeblikk. Inspirert av det gamle kinesiske konseptet Jing, hjelper produktene The Ritual of Jing deg med å få en god natts søvn.

1. Rens bort all stress

Unn deg selv en deilig dusjopplevelse med The Ritual of Jing Sleep Foaming Shower Gel, beriket med lavendel og sandeltre. Lukk øynene, pust dypt inn og la dusjsåpen vaske bort all stress du har hatt i løpet av dagen.

2. Slapp av med en kopp te

Forbered deg på en god natts søvn med en deilig og beroligende tekopp. La koppen varme hendene dine, nyt hver dråpe sakte og kjenn hvordan teen gjør deg avslappet og rolig.

Sleep Organic Herbal Tea inneholder lavendel og legevendelrot, som hjelper mot søvnløshet.

3. Ro ned kropp og sinn med en næringsrik olje

Å massere inn kroppen med næringsrik olje bidrar til å roe ned kropp og sinn. Smør The Ritual of Jing Dry Oil rikelig på kroppen rett etter du har dusjet. Den absorberende oljen vil gjøre deg klar for sengen. Lavendel og sandeltre er en velkjent behandling mot søvnløshet.

4. Unn deg selv et deilig og berikende bad

Når det er helg. har du virkelig tid til å nyte. Unn deg selv et varmt og berikende bad fylt med lavendel, hellig tre og magnesium. Tapp i badevann og putt oppi Ritual of Jing Magnesium Bath Crystals. Et varmt bad 90 minutter før leggetid, gjør kroppen din salig og balansert. Tenn lys, legg deg rett ut i badekaret og bare pust inn de deilige aromaene.

5. La tankene vandre og forbered deg på en god natts søvn

Forbered deg på en god nattesøvn med The Ritual of Jing Aroma Diffuser. Scan QR-koden på boksen og utfør en guidet meditasjon før sengetid. I 10 minutter vil soverommet ditt bli fylt med en duft av berikende ingredienser som hjelper deg med å slappe av i kropp og sinn. Lavendel er kjent for å roe ned og sandeltre hjelper deg med å fokusere.

B Corp Certification og bærekraft

Helt siden starten i 2000, har Rituals vært opptatt av å ta vare på planeten. Gjennom sitt arbeid for bærekraft har varemerket nå blitt B-Corp sertifiserte.

Rituals er ekstremt opptatt av å ta bærekraftige valg når det kommer til alt fra emballasje til kvalitetssikring av produkter. Rituals bruker ikke mikroplast eller mikroperler i sine produkter.

Alle Rituals ”rinse off” produkter (som man skyller ned i avløpet) er biologisk nedbrytbare og skader ikke miljøet.

For å spare på forbruket av emballasje, har Rituals har også innført refill-systemer for kremer, håndsåper, duftpinner, hudpleie og bilparfymer.

40 % av plastikken som brukes er resirkulert PET plastikk, innen 2025 er målet å nå 100 %.

Les mer om Rituals tre bærekraftssøyler: Clean, Conscious & Caring her.

Powered by Labrador CMS