Månedshoroskop: November

Foto: ImaxTree

Se hvordan november blir for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert
Månedshoroskop november 2019: November er den første vintermåneden, men selv om det er mørkt ute så er i ferd med å gå inn i en stressende periode med festligheter og mye på agendaen. Noe som også preger stjernetegnene denne måneden. Hvordan blir egentlig november for ditt stjernetegn? Svaret finner du i ELLEs store månedshoroskop november 2019. Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Skorpionen:

Skorpionen er karismatisk og sterk, men samtidig, siden tegnet styres av den vriene planeten Pluto, preget av drama og lidelse. Som Skorpion går du alltid inn i alt du foretar deg med mye pasjon. Uansett om det dreier seg om kjærlighet, en hobby eller jobben din, så engasjerer du deg 100 prosent. Skorpioner kan bli nesten tvangsmessig besatt av en interesse, og fulle av sjalusi våker de over ting de anser som sine, uansett om det dreier seg om en sak eller en kjæreste. Skorpionen er en jeger, og det finnes få personer som greier å motså sjarmen din når du har bestemt deg for hvem du vil ha. Du skjermer deg og dine nærmeste, og det er sjelden du deler noe fra privatlivet på sosiale medier. Månedens råd: Våg å si ifra til sjefen din.

MÅNEDSHOROSKOP November 2019

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

Nå har du virkelig fått orden på rutinene i livet ditt, og dermed begynner du å kjede deg. Det er så mange forventninger til deg, men ingen av dem er spennende eller utfordrende nok. Kanskje det er på tide å bryte med det vante og finne seg en ny hobby? Denne måneden blir du mye bedre kjent med en kollega på jobben. Dere har jobbet sammen i mange år, men det er først nå at dere begynner om omgås mer privat.

TYREN 21. APRIL – 21. MAI

Jobbmessig blir det temmelig hektisk i november. Det er mye som skjer rundt dine arbeidsoppgaver og høyere oppe i ledelsen. Denne måneden får du virkelig utfordret deg selv og tøyet grensene dine. Kreativiteten din går på høygir, og du føler at du vokser hver dag og med hver beslutning som du fatter. Selv i privatlivet er det mye denne måneden. Et par kortere reisen kan være et fint avbrekk i hverdagsstresset.

TVILLINGENE 22. MAI – 21. JUNI

Du lurer på hvor tiden tok veien. Det var nettopp sommer, og snart er det jul. Denne måneden dreier seg om å tilpasse seg. Både privat og på jobben er det litt av en utfordring for deg å holde koken. Du vil helst kappe svinger og flytte på grenser, men akkurat nå er det bedre å holde en lav profil enn å stikke nesa for langt fram. I slutten av perioden blir det forandringer i privatlivssektoren i tegnet ditt.

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

I november blir det mer tid til private interesser. En skade eller en langvarig forkjølelse gjør at du ikke kan drive med en hobby på samme vis som før, og det skaper mer tid og rom for vennene dine. Det blir en fin, men intens periode, der du, som vanlig, bruker altfor mye penger. Du må prøve å begrense deg. En forelskelse som du trodde du hadde kommet over, blomstrer opp igjen – og nå enda sterkere enn før.

LØVEN 23. JUNI – 23. AUGUST

Akkurat nå prioriterer du deg selv på alle vis. Det er lenge siden du tillot deg å være så egoistisk som nå, men du har innsett at om du selv har det bra, så får du mer krefter til å ta vare på andre. I løpet av denne perioden begynner du å flørte med en gammel kollega. Det starter med sporadiske meldinger, men forholdet tar seg raskt opp. Jo mer du er sammen med denne personen, dess mer vokser følelsene dine.

JOMFRUEN 24. AUGUST – 23. SEPTEMBER

I november får du etter hvert mer struktur på jobben. Så kaotisk som alt er nå, er det vanskelig for deg å trives. En av årsakene til at alt koker på jobben, er at enkelte avdelinger er mellom sjefer akkurat nå, og det skaper anarki. Privat prøver du å utfordre deg selv litt mer. For å pushe grensene dine, tester ut ting som du synes er ubehagelige. Slutten av perioden blir veldig fin.

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER

I løpet av november finner du balansen både på jobben og privat. Dette blir en veldig fin periode, full av latter og nye opplevelser. Du får mange nye venner i november, men det ser allikevel ikke ut som om du glemmer de gamle. Uansett hvor moro det er med alle disse nye personene i livet ditt, så vet du at om du har det vondt eller trenger å ventilere, så er det til dine gamle venner du vender deg.

SKORPIONEN 24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

Det blir en rolig innledning på en for øvrig stressende periode. Ikke la deg lure av stillheten den første uka – det er kun stille før stormen. I denne perioden stiller sjefen din mange krav til deg, og noen ganger synes du at disse er urimelige. Gå ikke og skjær tenner for deg selv, men si tydelig ifra til sjefen din hvordan du opplever situasjonen. Vær trygg på at du er såpass uunnværlig at sjefen i det minste overveier en forandring. Privat er det en morsom og hektisk periode, der du vokser på mange nye områder. Du får kontakt med en tidligere kollega, og dere gjenopptar vennskapet.

SKYTTEN 23. NOVEMBER – 21. DESEMBER

Akkurat nå går mye opp og ned i livet ditt, men det finnes mange ting som er bra. I det store bildet blir november stressende og utfordrende, men også en fin og kreativ måned. Du tar litt ekstra godt vare på vennene dine i denne perioden. Du blir glad av å få andre til å ha det bra. I løpet av denne måneden havner du i en konflikt med et familiemedlem. Det er ikke så ofte dere krangler, men akkurat nå sliter dere med å bli enige.

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

Du har den sammen flyten i november som i oktober. Marginene er på din side, og når ting står og vipper, enten det dreier seg om private utfordringer eller noe på jobben, så går det din vei nesten hver eneste gang. I løpet av november møter du en person som kommer til å bety mye for deg. Vedkommende kan utfordre deg, men sam- tidig støtter og oppmuntrer han eller hun deg. Sammen er dere en fantastisk og dynamisk duo.

VANNMANNEN 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

I løpet av november finner du tilbake til din indre ro igjen. Etter en travel periode på jobben, ser det meste atskillig lysere ut nå. Du tar en del fri denne måneden. Kanskje bruker du tiden på en reise, personlige engasjementer eller kan- skje til og med på studier. Uansett hva det blir, så blir dette en herlig pause fra hverdagen. I slutten av november begynner du å planlegge neste år. Du hjelper en venn eller et familiemedlem med å oppfylle vedkommendes drømmer.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

I denne perioden blir du veldig irritert på en nær venn. Vedkommende drar vennskapet deres ned i søla når han eller hun stadig prioriterer andre ting enn å bruke tid sammen med deg. Tidligere har dere hengt sammen i tykt og tynt, men av ulike grunner har dere glidd ifra hverandre denne høsten. Når det gjelder kjærligheten, så passer det best for Fisken å være singel akkurat nå. Er du i et forhold, må du jobbe med å holde liv i gnisten mellom dere.
Powered by Labrador CMS