Månedens horoskop: Mai

Foto: Imaxtree

Se hvordan mai blir!

Publisert Sist oppdatert

Tyren

Tyren styres av kjærlighets-planeten Venus, og dette skjenker en varm sjarm og massevis av omtenksomhet til tegnet. Tyren elsker luksus og kvalitet, og har en stilsikker smak. Det fins få Tyrer som greier å motstå fristelser – uansett om de har råd til dem eller ei. Tyrer er lojale venner og trofaste partnere, de elsker naturen og tiltales av trygghet og stabilitet. En Tyr har vanskelig for å bryte opp og gå videre – selv om forholdet er lunkent. Det skal ekstreme forhold til for at en Tyr skal endre på hverdagen sin.

Væren 21/3 – 20/4 Væren får en herlig mai måned. Det blir massevis av aktiviteter, og du føler deg helt på topp. Jobbmessig kunne du nok ha prestert bedre, men det er ikke jobben som har ditt fokus – for deg er privatlivet viktigere. Du virker å være nyforelska, og livet smiler. Det fins faktiske ingen ting som ikke er bra i din verden nå. En konflikt mellom deg og en venn i slutten av måneden kan føre til at du tar en pause fra en aktivitet eller hobby.

Tyren 21/4 – 21/5 Til tross for at perioden starter litt rystende, er mai din måned. Du har så mange tanker i hodet nå, så det er vanskelig å fokusere på her og nå. Dette handler om at du er på vei videre i livet, men du er fortsatt usikker på om du virkelig våger å ta dette steget. Forandring er en langsom og omstendelig prosess for en Tyr, uansett om det dreier seg om små eller store omstillinger. I denne perioden kommer du veldig nær en venn, og vedkommende vil bety mer for deg enn du trodde var mulig. Det er til han eller henne du betror deg til og forteller om planene dine – samt om dine drømmer og mørke hemmeligheter. Vedkommende forstår deg bedre enn noen andre. ​

Tvillingene 22/5 – 21/6 I løpet av mai begynner du å planlegge høsten. Du er en person som egentlig ikke liker langsiktig planlegging, men det ser ut som du nå ønsker å videreutdanne deg eller finne en ny jobb, og da må du tenker langt fram. Det blir en kreativ og periodevis stressende måned. Du har fullt opp på jobben, og nesten like full kalender privat. I den siste delen av perioden kan det komme dager der du må snu på krona. ​

Krepsen 22/6 – 22/7 I løpet av mai tar du tak i situasjonen din. Du sorterer tanker og følelser én gang for alle. Dette handler om kjærligheten, og om å ta rede på hva kjæresten føler for deg. Du pleier ikke å ha problemer med å snakke om følelser, men Månens posisjon gjør deg tafatt og du føler deg litt fortapt. Stol på intuisjonen din; sier den at dere to er de rette for hverandre, så er det antagelig sånn det er. Vær tålmodig!

Løven 23/7 – 23/8 Mai blir en begivenhetsrik og kostbar måned. Du har en herlig periode å se fram til, men pass på så du ikke bruker mer penger enn du har. Akkurat nå har du ikke lyst til å spare, og du nyter å kunne unne deg alt du ønsker uten å tenke så mye … Her kan det hende at du kommer til å bruke penger som egentlig var ment for noe helt annet. Har du sparepenger som ikke kan brukes, gjør du klokt i å sperre den kontoen en stund framover.

Jomfruen 24/8 – 23/9 I løpet av mai blir livet bedre. Du begynner å få struktur på hverdagen, og du trives med dette. På jobben flyter alt som det skal. I midten av perioden møter du en person som kommer til å bli viktig i livet ditt. Til å begynne med tenker du ikke spesielt mye på denne personen, men vedkommende betyr mer og mer for deg etter hvert som dere blir bedre kjent. I slutten av perioden blir du invitert på mange fester.

Vekten 24/9 – 23/10 Energien fra forrige måned vedvarer, og du har en herlig periode å se fram mot. Både privat og på jobben går det over all forventning, og du virkelig elsker å stå opp om morgenene. I midten av perioden står du foran et valg. Egentlig er det to fristende alternativer du har å velge mellom, så dette blir en vanskelig, men veldig hyggelig beslutning å ta. Nyt mai – dette er din måned.

Skorpionen 24/10 – 22/11 Mai dreier seg for din del om små og store valg. Du har nådd langt med ambisjonene dine både på jobben og privat, men det er et stykke igjen før du er i mål. Mye dreier seg om at du helt unødvendig kompliserer det til for deg selv. Du skaper drama omkring deg, uten engang å skjønne hvordan det blir sånn. Det er ditt behov for oppmerksomhet som har skylda! Om du slutter å tro at du trenger å bli likt av alle, vil livet bli mye enklere.

Skytten 23/11 – 21/12 Akkurat nå nyter du virkelig livet. Det er så mye du ønsker å få med deg i denne perioden at risikoen er stor for at du både dobbelbooker og trippelbooker deg. I midten av perioden får du høre rykter om en sjef på jobben. Du blir litt satt ut, og er usikker på om du skal føre informasjonen videre. I slutten av mai dukker det opp en mulighet for en kortere reise eller en helgetur. Ta sjansen og reis!

Steinbukken 22/12 – 20/1 Mai blir magisk. I begynnelsen er det massevis av aktiviteter både i jobbsammenheng og privat, men jobbmessig roer det seg i slutten av måneden. Akkurat nå omgir du deg med mange venner, og du nyter livet. Er du i et forhold, så er dette en lykkelig periode. Du føler deg elsket, og du nyter å skjemme bort kjæresten din. Som singel mangler du knapt beundrere. Du flørter mye, men du har vanskelig for å bestemme deg.

Vannmannen 21/1 – 19/2 Våren har periodevis vært tung, men nå kjennes det som om det letter. På jobben har du fått nye oppgaver, og dette reduserer arbeidsbyrden. Privat er alt på stell. Du engasjerer deg i en hobby eller noe lignende, og her får du stor framgang i løpet av våren. Det blir en del reising denne måneden. Du trodde at det skulle roe seg nå på starten av sommeren, men det virker snarere å bli flere enn færre reisedøgn.

Fiskene 20/2 – 20/3 Du har en fantastisk, komplisert, morsom og overraskende måned i vente. Følelsene din løper løpsk i begynnelsen av perioden, og du innser at du verken vet ut eller inn når det kommer til kjærligheten. Egentlig bør du ikke fundere og analysere så mye – nyt her og nå, og sats på det som kjennes riktig i øyeblikket. Et vennskap mellom deg og en kollega er i ferd med å vokse seg sterkere. Dere to har noe veldig spesielt sammen.​

Se dagens horoskop her!

Powered by Labrador CMS