Månedshoroskop: Mai

Foto: @khadijha

Kom mai du skjønne milde! Slik blir mai for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop mai 2019: Endelig er mai her!

Vi gleder oss til fridager midt i uka, 17. mai, kjoler og fest.

Hvordan blir mai for ditt stjernetegn?

Svaret finner du i ELLEs månedshoroskop mai 2019.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

MÅNEDSHOROSKOP MAI 2019

Væren​ 21. mars – 20. april

TYREN

Er en person med begge føttene godt planta p jorden, og som styres av den sensuelle planeten Venus. For Tyrer er det viktig med lojalitet, vennskap og stabilitet. Tyren liker forandringer, og aller best at ting utvikler seg langsomt og kontinuerlig. Å ha en Tyr som venn innebærer å ha noen som alltid er der. Siden Tyrer er veldig glade i mat, godt drikke og alt annet som har med livets goder å gjøre, kan de ofte ha problemer med vekta. I et forhold er Tyren lojal, romantisk og veldig kjærlig, men kan også bli ekstremt sjalu. Tyrer blir sjelden sinte, men når de først er det ser de rødt og er umulige å stoppe.

I løpet av mai prøver du deg på noe innen et helt nytt område. I begynnelsen er du usikker på om du kommer til å klare disse oppgavene, men jo mer du lærer deg, dess mer selvtillit får du – og det tar ikke lang tid før du selv kommer opp med egne ideer og innspill. Mai blir en usedvanlig kreativ måned. Du har det moro, både på jobben og på fritiden. Er du singel, har du lett for å forelske deg i denne perioden.

Tyren​ 21. april – 21. mai

Mai dreier seg om å våge – både privat og på jobben. Du samler mot til å ta et viktig steg i karrieren, og til å begynne med er det litt skummelt. Du oppdager imidlertid at dette viste seg å bli den beste beslutningen du kunne ha tatt. I begynnelsen av måneden vier en kollega deg mye oppmerksomhet. Du blir smigret, men du er usikker på hva du føler for vedkommende. I midten av perioden er du veldig sosial. Middager, korte reiser og ulike aktiviteter avløser hverandre. Slutten av perioden fører med seg gode nyheter. Dette er en morsom og utviklende måned, der du får sjansen til virkelig å blomstre.

Tvillingene 22. mai – 21. juni

I Mai innledes veldig intensivt, og du føler deg stresset hele tiden. På jobben stilles det høye krav til at du skal prestere, og privat ønsker du helst å få til å rekke over å være sosial både med venner, familie og slekta. Det virker å være mange bursdager eller andre ting som skal feires i denne perioden, og alle presangene kan gå hardt utover økonomien din. Prøv å tenke smart! Det er ikke alltid den dyreste gaven som blir satt mest pris på.

Krepsen 22. juni – 22. juli

Mai dreier seg om å vise følelser og være åpen. Dette har vært en turbulent vår så langt, men nå begynner endelig alle bitene å falle på plass. Du innser hva som er viktig i livet ditt, og du er villig til å kjempe for det du tror på. For øvrig blir mai en fin måned, med usedvanlig mange aktiviteter på fritiden. Det kan bli en del sene kvelder, men du passer på å ta igjen søvnen når du kan. En reise kan komme til å forandre mye i livet ditt.

Løven 23. juni – 23. august

Mai blir nesten den beste måneden dette året. Det skjer så mye hele tiden at du aldri får tid til å fordøye alle inntrykkene. Allerede fra de første dagene i mai er det fullt opp. Det er intensivt på jobben, men det er også mange fester og morsomme aktiviteter etter jobben. Er du i et forhold, blomstrer romantikken i midten av mai. Dere har kun øyne for hverandre, og hele mai blir full av kjærlighet, lidenskap og flørt.

Jomfruen 24. august – 23. september

Iløpet av mai føler du at du virkelig må anstrenge deg på visse områder på jobben. Flere av målene dine for året er innen rekkevidde – nå gjelder det bare å avslutte enkelte oppgaver. Privat blir dette en livlig, annerledes og helt fortryllende periode. Det er lenge siden sist at du var så enormt lykkelig som du er akkurat nå. Når det gjelder økonomien, så sparer du til noe spesielt.

Vannmannen 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Mai blir stressende, men du har det moro. Det er mye å rekke over på jobben, men det er mange fridager denne måneden, så du må gi bånn gass når du jobber. Det kan lett bli lange dager og tidlige morgener for din del, men det gjør ikke noe så lenge du prioriterer å koble fra jobben når du først har fri. Mye av denne måneden dreier seg om familien og slekta. Du har en slektning som trenger litt ekstra hjelp av deg nå.

Fiskene 20. februar – 20. mars

Mai blir en herlig måned, og du nyte lyset og livet. På jobben er det en hel del å gjøre, men du føler at du har kontroll på oppgavene dine, og det gir deg anledning til å være kreativ. Privat er det kjærlig-heten som står i fokus i livet ditt. Har du kjæreste, er du romantisk, omtenksom og kjærlig. Som singel har du øynene rettet mot én spesiell person. Vedkommende fascinerer deg ved å være så annerledes.

Månedshoroskop mai 2019: Du er redd for å ikke rekke over alt denne måneden. På jobben er det mye å gjøre, og du føler et konstant press siden du alltid ligger ett steg etter. Du må prøve å unngå å stresse deg opp. Det er ikke mulig å utføre mer enn du allerede gjør, og det er sjefene dine sitt ansvar å fordele oppgavene mer rettferdig. I midten av perioden får du en belønning eller gode ord av en sjef høyt oppe, og vedkommendes interesse for det du gjør varmer.

Vekten 24. september – 23. oktober

Mai handler om å være veldig kreativ. Månen går inn i en positiv fase, og du utvikler deg kunstnerisk i denne perioden. Uansett om du tillater at kreativiteten din får fritt spillerom på jobben eller privat, vil det være en kunstnerisk snert over alt du gjør. I løpet av denne perioden får du sjansen til å bli kjent med nye mennesker og å utvikle dine private relasjoner. Dette blir en herlig måned, som vil by på et par overraskelser.

Skorpionen​ 24. oktober – 22. november

Mai byr på konflikter av ulike slag. Du tar et viktig oppgjør, og du sier ifra på jobben når sjefene dine prøver å overkjøre deg. Akkurat nå henter du mye styrke fra Mars, og det gir deg både selvtillit og ryggrad nok til å si ifra når du føler deg urettferdig behandlet. Denne perioden dreier seg også om sympati. Du tar vare på personer som ikke har det så lett, og din medfølelse er høyt verdsatt.

Skytten​ 23. november – 21. desember

Mai blir like intensiv jobbmessig som april, og du føler deg litt maktesløs overfor alle kravene som stilles til deg. Du har ikke forberedt deg ordentlig for akkurat denne typen ansvar. Nå må du prøve å leve opp til dine sjefers forventninger, og det kan innebære en del hjemmearbeid. Privat er dette både en dramatisk, men fin periode. Livet ditt har overhodet ikke utviklet seg slik du så for deg at det skulle gjøre i fjor høst – nå er nesa tvert imot vendt i en helt ny retning. ​​

Steinbukken 22. DESEMBER – 20. JANUAR

Powered by Labrador CMS