Annonse i samarbeid med EC 1914.

Dersom vi kun ser på størrelsen, er kanskje smykker «den minste» investeringen vi gjør. Men ser vi derimot på den symbolske verdien, kan den ofte ikke måles i tall.

Enten det er snakk om livets aller første smykke, eller noe symbolsk for å markere første steg – av mange – på veien mot voksenlivet.
ec jewelry
Kanskje er det snakk om et smykke og et spørsmål, og deretter et løfte? Eller en erklæring av kjærlighet og feiring av livet.ec jewelry

Det som er helt sikkert, er at smykker har en verdi for oss som strekker seg langt forbi noe som kan formidles i form av en kontoutskrift. Det er personlig, symbolsk og evigvarende.

Kjærlighet, tradisjon og kunnskap i over 100 år

I over 100 år, faktisk siden 1914, har Einar Christophersen – også kjent som EC – vært synonym med kvalitet og livets store anledninger for generasjon etter generasjon. Og fortsatt, den dag i dag, lever denne kunnskapen videre, takket være dyktige håndverkere, gjennom EC 1914, for alle generasjoner som kommer.
ec jewelry
I dag, som i 1914, finner all produksjon sted på Sandnes, med den samme kjærligheten, kunnskapen og tradisjonen, som for 100 år siden.

Selv i en tid der tempo stadig øker, har EC 1914 fokus på å bevare kvalitet i alle ledd, og sørge for å levere gull og diamanter til sine kunder, for alle livets anledninger.

Nye tendenser, kvaliteten består

Selv om vi fortsatt er opptatt av tradisjoner, ønsker vi også å forvalte dem i tråd med livet vi lever. Vi bevarer det symbolske og betydningen, men endrer kanskje litt på formatet og «innpakningen». Et godt eksempel på dette er bryllup, hvor vi stadig ser mer personlige og moderne løsninger.
ec jewelry
Også forlovelsesringer og gifteringer har latt seg modernisere, og en av tendensene vi har sett mye av den siste tiden er hexagon og mer grafiske smykker.

ec jewelry
Klassisk møter moderne i form av en forlovelsesring i hexagonform. Foto: EC 1914
ec jewelry
Sett ditt personlige preg på gamle tradisjoner – for eksempel med gifteringer i hexagonform. Foto: EC 1914
Oppdag EC 1914 utvalg og finn ditt drømmesmykke her. 

Relatert

Ukas ønskeliste uke 49

Ny uke og nye muligheter med en preppy tvist på garderoben!
hailley bieber

Alt vi vil er å kle oss som Hailey Bieber

Nå stjeler vi stilen til Hailey Bieber.

Garderobens mest allsidige plagg?

Plagget som alltid funker!